Αρχική Ν. Κορινθίας Δηλώστε συμμετοχή στους αγώνες της Έβδομης Σύγχρονης Νεμεάδας

Δηλώστε συμμετοχή στους αγώνες της Έβδομης Σύγχρονης Νεμεάδας

Εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στους αγώνες της Έβδομης Σύγχρονης Νεμεάδας οι οποίοι θα λάβουν χώρα από τις 26-28 Ιουνίου 2020 και στην αναβίωση του Ολυμπιακού Πνεύματος, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον σύνδεσμο που βρίσκεται στο τέλος αυτής της σελίδας.

*ΠΡΟΣΟΧΗ*

1. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν ΜΟΝΟ μέχρι την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020!! Δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας.

2. Και τα δύο αγωνίσματα θα διεξαχθούν ΜΟΝΟ το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020.

3. Για το αγώνισμα των 100 μέτρων το όριο συμμετοχών είναι 1500 δρομείς. Εφόσον συμπληρωθεί αυτό το όριο, δεν θα γίνουν δεκτοί άλλοι δρομείς.

4. Όταν κλείσουν οι εγγραφές, τα ονόματα των δρομέων θα συμπεριληφθούν στο τελικό έντυπο πρόγραμμα των Αγώνων και θα θέλαμε να υπάρχει ομοιομορφία. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε τόνους και μη γράφετε συνεχόμενα κεφαλαία. Παράδειγμα: Κωνσταντίνος Γεωργίου, ΟΧΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, κωνσταντινος γεωργιου, kwnstantinos gewrgiou.

5. Η διαδικασία της εγγραφής ολοκληρώνεται με επιβεβαίωση του email σας. Αφού κάνετε την εγγραφή σας, παρακαλούμε πηγαίνετε στα εισερχόμενά σας – κοιτάξτε ακόμα και τα spam/ανεπιθύμητη αλληλογραφία – και πατήστε στο link που θα σας έχουμε στείλει. Διαφορετικά, η εγγραφή σας δεν θα καταχωρηθεί και ο Σύλλογός μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να βρείτε ποιοτικά και εξατομικευμένα πακέτα διαμονής για τους συμμετέχοντες της Έβδομης Νεμεάδας!

sport travel banner