Αρχική Ν. Κορινθίας Αυτή είναι η παρουσιάστρια του καρναβαλιού στο Λουτράκι (φωτό)

Αυτή είναι η παρουσιάστρια του καρναβαλιού στο Λουτράκι (φωτό)

Με πυρετώδεις ρυθμούς ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, προετοιμάζεται για τις Απόκριες. Ήδη οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και οι εκδηλώσεις αναμένονται να διαρκέσουν αρκετές ημέρες, μέχρι την κορύφωση, την Κυριακή της Αποκριάς, την 1η Μαρτίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών στον κεντρικό δρόμο της πόλης του Λουτρακίου.

Παρουσιάστρια θα είναι η παρουσιάστρια Τζένη Μελιτά η οποία “πρόδωσε” την είδηση μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, καθώς ανέβασε story από το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου, όπου βρισκόταν με τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη.

“Κάτι ωραίο ετοιμάζουμε με το Δήμαρχο Λουτρακίου”, έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια.

Ποιά είναι η Τζένη Μελιτά

Φοίτησε στο Αρσάκειο, δοκιμάστηκε στο μπαλέτο, έμαθε πιάνο και γαλλικά. Την ανήσυχη, με καλλιτεχνικές τάσεις και σε διαρκή αναζήτηση φύση της την κληρονόμησε μάλλον από τον ποιητή πατέρα της. Τελειώνοντας τη Νομική Σχολή Αθηνών η Τζένη Μελιτά κατάλαβε γρήγορα ότι δεν μπορούσε να χωρέσει στις στενές φόρμες των ταγέρ της ασκούμενης δικηγόρου. Γράφτηκε, λοιπόν, στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Εκεί έμαθε για μια αγγελία αναζήτησης γραμματέα για την «Ελευθεροτυπία». Τελικά ξεκίνησε να εργάζεται στο πολιτιστικό ρεπορτάζ της ιστορικής εφημερίδας, ενώ λίγο αργότερα μεταπήδησε στα περιοδικά, αρχίζοντας τη σταδιοδρομία της από το «MAX». Οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν άργησαν να ανακαλύψουν το ταλέντο της. Εργάστηκε στην εκπομπή «Συντέλεια» στον ΣΚΑΪ και κατόπιν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου στο «ΦΜ Live» στο STAR. Πλέον παρουσιάζει με το Βαγγέλη Περρή το Morning Show, στο Athens Voice Radio.

Πηγή: loutraki365.gr