Αρχική Eπικαιρότητα ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ! ΤΑΥΡΟΙ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΙ, ΥΔΡΟΧΟΟΙ… ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ!

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ! ΤΑΥΡΟΙ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΙ, ΥΔΡΟΧΟΟΙ… ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ!

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2020 είναι γεγονός και ήρθε για να ξεβολέψει τα σταθερά των πρώτων ημερών. Εσείς τα ζώδια του σταθερού Σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μοιάζετε λίγο με δένδρα! Ναι … δένδρα ψηλά και πυκνόφυλλα με βαθιές- βαθιές ρίζες, τόσο βαθιές που σας καθιστούν αμετακίνητους. Και όσο ψηλώνετε, τόσο στεριώνετε και όσο στεριώνετε τόσο τα χρόνια περνούν και εσείς μένετε με τις ίδιες παγιωμένες παραστάσεις του γνωστού τοπίου που σας περιβάλλει. Μέσα στα πυκνά σας φυλλώματα πέφτουν τα παλιά πεθαμένα κίτρινα φύλλα σας και μπερδεύονται με τα νέα πράσινα φυλλαράκια. Οι παλιοί καρποί σας σαπίζουν παρέα με τους νέους που δένουν και τα ψηλά κλαδιά σας γίνονται εξώστες για τα μικροπούλια που πάνε κι έρχονται… Αυτά έρχονται και φεύγουν και εσείς πάντα εκεί… Μέχρι τώρα … Μέχρι αυτή τη Νέα Σελήνη του Υδροχόου που ο Ουρανός έχει στείλει τους ξυλοκόπους του για να κάνουν αυτό που οι ρίζες σας δεν σας επιτρέπουν! Να σας ξεκουνήσουν!
Φοβηθήκατε; Και πολύ καλά κάνατε. Θα αρχίσουν να σας τραντάζουν , θα αρχίσουν να σας σφυροκοπούν. Στρατιώτες του Ουρανού είναι και έχουν πάρει σαφείς οδηγίες. Μέσα σε όλη αυτή την ταραχή θα σας ρίξουν κάτω και θα σας αλλάξουν σχήμα… καμία αλλαγή δεν έγινε ποτέ χωρίς κόστος… Από ακίνητους κορμούς θα σας μετατρέψουν σε καλοκαλαφατισμένα σκαριά με λευκά πανιά για να ταξιδέψετε στον κόσμο… Να νιώσετε τον Ήλιο και το αλάτι της θάλασσας πάνω σας… Αυτές είναι οι αλλαγές του Ουρανού! Αλλαγές επίπονες, επίμονες, διασπαστικές, μα τόσο απελευθερωτικές στο τέλος. Έχετε ποτέ αλήθεια δει ένα δένδρο να ταξιδεύει μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου;

Οι όψεις του πρώτου καινούργιου μας Φεγγαριού θα φέρουν ευκαιρίες και αυταπάτες, εντάσεις και ανακατατάξεις, ελπίδες και απελπισίες. Ας δούμε όμως αναλυτικά ποιους επηρεάζουν.

. Νέα Σελήνη σε τετράγωνο με Ουρανό! Όψη διασπαστική που θα φέρει εντάσεις, χωρισμούς, ‘’εγκεφαλικά’’, σε προσωπικό επίπεδο για τα Σταθερά Ζώδια των πρώτων πέντε ημερών. Για ΤΑΥΡΟΥΣ 21- 26 Απριλίου, για ΛΕΟΝΤΕΣ 22 -27 Ιουλίου, για ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ 22- 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ 21- 26 Ιανουαρίου. Ευνοϊκή και με πολλές ευκαιρίες επαγγελματικές και συναισθηματικές για ΖΥΓΟΥΣ και ΔΙΔΥΜΟΥΣ των πρώτων πέντε ημερών.

. Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη. Όψη που θέλει εξαιρετική προσοχή για τα Μεταβλητά του δεύτερου δεκαημέρου. Εξαπατήσεις, απογοητεύσεις, αλλά και σωματική αδυναμία, λοιμώξεις και έλλειψη ενεργητικότητας. H συγκεκριμένη όψη είναι εξαιρετικά δύσκολη και ως γενέθλια τόσο για το ίδιο το άτομο, όσο και για το περιβάλλον του. Είναι όψη υψηλής τοξικότητας και δεν είναι τυχαίο που η έξαρση του Κοροναϊού και η εξάπλωση του γίνεται κάτω από το συγκεκριμένο τετράγωνο. Ως γενέθλια όψη αν υπάρχει εμπλοκή των Φώτων, Ήλιου Σελήνης και οι προϋποθέσεις από ζώδια και οίκους, μπορεί να δώσει από τα βαθιά διαταραγμένα άτομα έως και τους απατεώνες. Η προσωπικότητα τέτοιου ατόμου είναι ανεπαρκής διότι έχει ψεύτικη εικόνα για τον εαυτό του και προκειμένου να επιβιώσει καταλήγει να γίνεται παράσιτο εις βάρος άλλων, ή να ζει τη ζωή του μέσα από προσωπικότητες άλλων. Στην ψυχιατρική υπάρχει ο όρος Λευκή σχιζοφρένεια για τη συγκεκριμένη διαταραχή και αν ολόκληρος ο χάρτης του ατόμου είναι υπερφίαλος, τότε σαμποτάρει ο ίδιος τον εαυτό του και εκθέτει τις αδυναμίες του μην μπορώντας να δει ξεκάθαρα τις συνέπειες. ‘’Η ψείρα όταν χορτάσει βγαίνει στο γιακά’’ λέει μια παλιά λαϊκή παροιμία… και τότε όσο αίμα ήπιε στα μουλωχτά, το ήπιε… μετά ακολουθεί η σύνθλιψη. Ο Ποσειδώνας στα τετράγωνα του με τον Άρη τυφλώνει και δεν αφήνει χώρο στη σωστή κρίση και στην αυτοπροστασία και έτσι το άτομο προδίδεται μόνο του. Επίσης προκαλεί βλάβες στην υγεία και φέρνει μικρόβια καινούργια και παραπλανητικά στο προσκήνιο. Προσοχή και στα ψευδή αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων ιδιαιτέρως για ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ του δεύτερου δεκαημέρου και για όσους έχουν πλανήτες από 13 – 17 μοίρες των Μεταβλητών. Δυσκολίες και απογοητεύσεις και στα ερωτικά θέματα με την Αφροδίτη να ακουμπά το θολό Ποσειδώνα.

. Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα και εξάγωνο με Δία, όψεις γλυκές, γεμάτες έρωτα που έρχονται να διευκολύνουν το διασπαστικό σκηνικό της Νέας Σελήνης .Οι τυχεροί που θα γευτούν τα οφέλη της θα είναι οι ΚΑΡΚΙΝΟΙ και οι ΣΚΟΡΠΙΟΙ του δεύτερου δεκαημέρου αλλά και τα ζώδια της Γης, ΤΑΥΡΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ επίσης του δεύτερου δεκαημέρου. Ο έρωτας για εσάς θα είναι ρομαντικός και θα τον βιώσετε στην πιο γλυκιά και γενναιόδωρη μορφή του, καθώς αυτή εδώ η Αφροδίτη στα Ψαράκια βρίσκεται στην έξαρση της και μπορεί να θυσιαστεί για την αγάπη. Τρυφερότητα, συντροφικότητα και όνειρα… όνειρα πολλά για ένα κοινό με το σύντροφο σας μέλλον.
,
. Πλούτωνας σε σύνοδο με Κρόνο και Δήμητρα. Η σκληρή σύνοδος των Μεγάλων που θα χρωματίσει όλο το 2020 και θα φέρει ανακατατάξεις στις ηγεσίες του πλανήτη. Στη σύνοδο αυτή συμμετέχει και ο αστεροειδής Δήμητρα, ο πλανήτης της διαπραγμάτευσης και της διασημότητας. Στους γενέθλιους χάρτες σε στενή όψη με τα Φώτα μπορεί να δώσει αναγνωρισιμότητα και αποδοχή στη ζωή του ατόμου. Στη Νέα Σελήνη του Υδροχόου η Δήμητρα θα βρίσκεται στη σκληρή 27η μοίρα του Αιγοκέρω, πολύ κοντά στην έξαρση του Άρη, με πιθανότητα να αποκαλυφθούν σκάνδαλα και να πληγωθούν υπολήψεις. Εδώ πρέπει να φοβούνται αυτοί που έχουν τη δύναμη στα χέρια τους και τη χρησιμοποίησαν με λάθος τρόπο, καθώς και αυτοί που χρησιμοποιούν δόλιους τρόπους για να πλουτίσουν. Προσεκτικά τα παρορμητικά του τρίτου δεκαημέρου καθώς και τα Λιοντάρια και οι Δίδυμοι με Ήλιο 26, 27, 28 μοίρες, καθώς η αποκαθηλωτική αυτή Δήμητρα τους σχηματίζει όψη 150 μοιρών.

. Μεσοδιάστημα Νέας Σελήνης ( Ήλιου/ Σελήνης) με Δία. Το Μεσοδιάστημα αυτό κατά Ebertin αντιπροσωπεύει την υλική και ψυχική αφθονία. Στο μεσοδιάστημα αυτό της χαράς ακριβώς, έχει σταθεί ο Πλούτωνας και ο Κρόνος και κάνουν ό,τι μπορούν για να το σαμποτάρουν! Σε προσωπικό επίπεδο φέρνει θέματα υγείας αλλά και επαγγελματικά , απώλειες, ζημιές και την πηγή όλων αυτών, τη στέρηση της χαράς και της αφθονίας. Σε επίπεδο κοσμικό υπάρχει στέρηση οικονομικών αγαθών, στέρηση ευημερίας και ο αγώνας για την κατάκτηση του πλούτου και της ματαιοδοξίας γίνεται υπερβολικός και με αθέμιτα μέσα…

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ: Παιχνίδια του μυαλού! Σκέψεις που δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε και σχέδια που καταστρώνετε θα έχουν αποτελέσματα μέχρι την Πανσέληνο. Μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και εντάσεις σε σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Οικογενειακά θέματα και θέματα ακίνητης περιουσίας θα φέρει η Νέα Σελήνη για εσάς τα παιδιά της Πάνδημου Αφροδίτης. Αισθάνεστε πως απειλούνται οι ασφάλειες και τα κεκτημένα σας εσείς των πρώτων ημερών…

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έρωτες, έρωτες, έρωτες… θα σας φέρει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και χαρούμενες ενασχολήσεις που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. Εκμεταλλευτείτε το ανάλαφρο αυτό διάστημα πριν ο κυβερνήτης σας Ερμής μπει στην ανάδρομη πορεία του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη, ιδιαιτέρως τα θέματα που αφορούν στην υγεία σας. Εντάσεις στην καθημερινότητα σας και ίσως αλλαγές επαγγελματικές τόσο σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, όσο και χώρου.

ΛΕΩΝ: Εσείς και οι άλλοι! Εκρηκτικές σχέσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές λύσεις… Αν δεν το θέλετε προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να μην μπείτε σε αντιπαραθέσεις τουλάχιστον μέχρι την Πανσέληνο που θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οικονομικά θέματα θα διευθετήσετε σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Αγαπάτε να βάζετε τάξη στα πράγματα και τώρα είναι μια ευκαιρία για να το πετύχετε με τον καλύτερο τρόπο. Επαφή με τα μυστήρια και ‘’θαυμαστά’’ αυτού του κόσμου…θα έχει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο για εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Σχέδια χαράς και επέκτασης, αισιοδοξία και ερωτικά ξεκινήματα, μια και είστε από τους τυχερούς του Νέου Φεγγαριού θα έχει το τέλος του Ιανουαρίου! Είναι μια πραγματική ανακούφιση μέσα στις τόσες δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τον τομέα της καριέρας και της ανάγκης σας για κοινωνική καταξίωση θα φωτίσει η Νέα Σελήνη του Υδροχόου για εσάς των πρώτων ημερών. Βιώνετε αγωνία για το αν θα τα καταφέρετε και πασχίζετε να μην ‘’χτυπηθεί’’ η καλοδομημένη εικόνα σας. Προσοχή γιατί οι ανατροπές θα είναι πολλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο κοινωνικός σας κύκλος θα είναι το δυνατό σας σημείο. Φίλοι θα εμπλακούν στα επαγγελματικά σας και θα προσπαθήσουν να σας βοηθήσουν. Μην αφήνετε όμως τους δικούς σας στόχους στα δικά τους χέρια , γιατί εσείς θα πληρώσετε το τίμημα των λαθών που μπορεί να γίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέματα μυστικά και επαφές που δεν θα γνωρίζουν οι πολλοί θα δρομολογηθούν στο πρώτο Νέο Φεγγάρι του Ιανουαρίου! Βιώνετε ‘’ψυχική ταλάντωση’’ καθώς προσπαθείτε να κρατήσετε ισορροπίες και να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το Νέο Φεγγάρι στα χέρια σας και εσείς το ΄΄κρατάτε’’ ταραγμένοι, φοβούμενοι μην πέσει και σας σπάσει! Μεγάλη ευθύνη αυτό το Φεγγάρι ιδιαιτέρως για όσους κάνετε γενέθλια επιστροφή, καθώς θα ‘’φοβάστε’’ όλη τη χρονιά μην σας ξεγλιστρήσει από τα χέρια…

ΙΧΘΥΕΣ: Έρωτες και συνεργασίες… Συνεργασίες και έρωτες! Μια Νέα Σελήνη αισιόδοξη και λίγο θολή για το δεύτερο δεκαήμερο αλλά και με απίστευτες οικονομικές ευκαιρίες. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα σας υπενθυμίζει πόσο όμορφη και ροζ και δανδελένια μπορεί να είναι η ζωή!

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2020 πραγματοποιήθηκε και μέχρι τις 9 του Φλεβάρη που θα τρανέψει ,θα μας δείξει τα αποτελέσματα της. Η Νέα Σελήνη του Γενάρη ‘’κρεμάστηκε στα μανταλάκια’’. Προσοχή όσοι φοβάστε πως μπορεί και η δική σας ζωή να κρεμαστεί στα μανταλάκια… γιατί πρέπει να θυμάστε πως το μεγαλύτερο κακό στον εαυτό μας μόνοι μας μπορούμε να το προκαλέσουμε! ΤΑΥΡΟΙ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΙ, ΥΔΡΟΧΟΟΙ… ακόμη και αν πιστέψατε πως χορτάσατε… μείνετε κρυμμένοι!
Από τη Βάσια Μαυράκη