Αρχική Ν. Κορινθίας ‘Αμεσα οι αποζημιώσεις από τον Ζορμπά – Οι ενέργειες της Μαριλένας Σούκουλη...

‘Αμεσα οι αποζημιώσεις από τον Ζορμπά – Οι ενέργειες της Μαριλένας Σούκουλη έφεραν το θέμα στην ολοκλήρωσή του

Καθόλου τυχαία η εκλογή της Μαριλένας Σούκουλη, της μοναδικής γυναίκας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Και αυτό γιατί δουλεύει ασταμάτητα για την Κορινθία. Αποτέλεσε προσωπικό της στοίχημα οι αποζημιώσεις των πληγέντων από τον Ζορμπά και μετά από συντονισμένες ποροσπάθειες και ενέργειες, το θέμα έφτασε στην ολοκλήρωσή του .

Δείτε τι αναφέρει και η ίδια στο Δελτίου Τύπου για το θέμα :

Συνάντηση Εργασίας πραγματοποίησε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κο Γιώργο Καραγιάννη καθώς και τον Αντιπεριφεριάρχη Π.Ε Κορινθίας κο Αναστάσιο Γκιολή. Στο επίκεντρο των συναντήσεων της βρέθηκε η επίσπευση χορήγησης αποζημιώσεων προς τους πληγέντες της Π.Ε Κορινθίας από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2018.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κα Σούκουλη «καταφέραμε έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες με το Γ.Γ Υποδομών κο Καραγιάννη  καταρχήν να υπογραφεί με ΚΥΑ 4389/29.11.19 και να οριοθετήσουμε τις περιοχές που δικαιούνται αποζημιώσεων λόγω των καταστροφικών συνεπειών από τις πλημμύρες του Ζορμπά έπειτα από αδικαιολόγητες καθυστερήσεις. Σε αγαστή συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας κο Αναστάσιο Γκιολή επιτέλους βρισκόμαστε στην τελική φάση αποζημίωσης προς τους πολίτες και τoυς επιχειρηματίες των συγκεκριμένων περιοχών, που αγωνιούν δικαίως εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν από τις καταστροφικές συνέπειες του Ζορμπά. Ευχαριστώ θερμά τον Γ.Γ Υποδομών κο Καραγιάννη καθώς και τον Αντιπεριφεριάρχη Κορινθίας κο Γκιολή  για την άψογη συνεργασία μας προς όφελος των πολιτών στην Κορινθία μας»

Προηγούμενο άρθροΟ Παναθηναικός νίκησε την Λάρισσα ……. στην Κόρινθο έκλεισε η Αστυνομία το δρόμο έξω από τα γραφεία της ομάδας
Επόμενο άρθροΝέα Αντιπρόεδρος του Δ.Σ Κορινθίων η Μαρίνα Ραντίτσα – Απών ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΩΓΚΟΣ από την έκτακτη συνεδρίαση