Αρχική Ν. Μεσσηνίας Μεσσηνία: «Άδειασε» τα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο που δούλευε επειδή της… χρωστούσε...

Μεσσηνία: «Άδειασε» τα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο που δούλευε επειδή της… χρωστούσε ο εργοδότης της!

Η απελπισμένη εργαζόμενη γέμισε όσα κουτιά μπορούσε με γλυκά αξίας 112,30 ευρώ και τα φόρτωσε στο αυτοκίνητό της, λέγοντας στον ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου ότι δεν θα πλήρωνε αφού της όφειλε χρήματα 

Έφτασε στο μη περαιτέρω μια 35χρονη υπάλληλος ζαχαροπλαστείου στη Χώρα Μεσσηνίας επειδή ο εργοδότης της δεν της κατέβαλε τα δεδουλευμένα που της χρωστούσε και αποφάσισε να πληρωθεί σε… είδος, αδειάζοντας τα γλυκά από τις βιτρίνες του καταστήματος!

Η απελπισμένη εργαζόμενη γέμισε όσα κουτιά μπορούσε με γλυκά αξίας 112,30 ευρώ και τα φόρτωσε στο αυτοκίνητό της, λέγοντας στον ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου ότι δεν θα πλήρωνε αφού της όφειλε χρήματα και επέμενε να μην της τα δίνει! Όμως, εκείνος δεν… συγκινήθηκε και έτρεξε στο αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων, όπου κατέθεσε μήνυση για κλοπή σε βάρος της υπαλλήλου του!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 35χρονη και την προσήγαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ο οποίος της άσκησε δίωξη, όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερη. Τα γλυκά επέστρεψαν στο ζαχαροπλαστείο, όχι όμως και η υπάλληλος η οποία απολύθηκε από τον εργοδότη της.

Προηγούμενο άρθροΛουτράκι : O Σύλλογος Γυναικών “ΔΙΟΤΙΜΑ” κόβει την πίτα του
Επόμενο άρθροΚορινθία : Με Βασίλη Σταυρακάκη, γαμοπίλαφο και άφθονο κρασί θα γλεντήσουν φέτος οι Κρήτες στο KORINTHIAN PALACE