Αρχική Eπικαιρότητα 55χρονη Ελληνίδα μένει μέσα στο αυτοκίνητο της με τα δύο σκυλιά της...

55χρονη Ελληνίδα μένει μέσα στο αυτοκίνητο της με τα δύο σκυλιά της εδώ και 33 μήνες

Άστεγη γυναίκα: Δεν θα προδώσει τα σκυλάκια της

Η κυρία Λένα είχε μια επιχείρηση που ναυάγησε. Πήρε δάνεια για να βοηθήσει κι ένα ζωάκι που ήταν άρρωστο, όμως όλα πήγαν στράφι. «Εχασα τους δικούς μου, έχασα κάποια άλλα περιουσιακά στοιχεία που δεν γνώριζα ότι είχα. Έπαθα απανωτά σοκ. Μέσα σε δυο μήνες τα έχασα όλα και βρέθηκα στο δρόμο. Το σκυλί εγχειρίστηκε και την επόμενη ημέρα πέθανε από το κρύο γιατί μέναμε στο αμάξι. Αρρώστησα κι εγώ, ήμουν φυτό κι έμεινα 41 μέρες στο νοσοκομείο. Με βοήθησε μόνο ο κύριος Παναγιώτης Μήλας, μου κράτησε το σκυλίμου όταν ήμουν στο νοσοκομείο. Αυτή ήταν η μοναδική βοήθεια που είχε όλο αυτό το διάστημα».

Στη συνέχεια τόνισε: «Θέλω να σταματήσουν να με ενοχλούν οι περίεργοι. Έρχονται με κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω, με ρωτάνε αν θέλω κάτι και δεν ασχολείται κανείς. Αν ενδιαφέρεται κάποιος με βοηθά ουσιαστικά. Δεν χρειάζομαι ελεημοσύνη. Εργάζομαι όλο αυτό το διάστημα όπως μπορώ. Χρειάζομαι μία εργασία να μου δίνει σιγουριά. Έχω κάνει 15 δουλειές αυτούς τους 33 μήνες. Έχω καθαρίσει σπίτια, σκάλες και μάζευα σκατά. Έχω αλλάξει τρεις γειτονιές. Με διώχνουν και σε μία γειτονιά με έδιωξε μία κοινωνική λειτουργός…»

Πηγή: enimerotiko.gr

Προηγούμενο άρθρο10 λάθη στα ψώνια του σούπερ μάρκετ που μας κάνουν να ξοδεύουμε περισσότερα χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνουμε
Επόμενο άρθροΣυγκλονισμένη η κοινωνία από την τραγωδία με τα δυο νεκρά αδέλφια στην Αργολίδα (βίντεο)