Αρχική Ν. Αργολίδος Στάση εργασίας των Δασκάλων της Αργολίδας την Τρίτη 21 Ιανουαρίου (βιντεο)

Στάση εργασίας των Δασκάλων της Αργολίδας την Τρίτη 21 Ιανουαρίου (βιντεο)

Η Δ.Ο.Ε για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην κινητοποίηση (Δ.Ο.Ε.-Ο.Λ.ΜΕ.-Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.) της Τρίτης 21 Ιανουαρίου 2020 με συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 12:30 και πορεία στη συνέχεια στη Βουλή, κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες του απογευματινού κύκλου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαιδευσης Αργοπλίδας αποφάσισε να κηρύξει επιπλέον 3ωρη (διευκολυντική) στάση εργασίας τις 3 πρώτες ώρες του πρωινού ωραρίου, προκειμένου όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση της Δ.Ο.Ε. και να μετακινηθούν στην Αθήνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σε συνεργασία με την Ε.Λ.Μ.Ε. Αργολίδας θα μισθώσει λεωφορείο για τη μετακίνηση στην Αθήνα την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 ημέρα της 3ωρης στάσης απεργίας της Δ.Ο.Ε. για τη συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να μετακινηθούν με το λεωφορείο πρέπει να το δηλώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου ή στο τηλέφωνο 6977678387 το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 20-01-2020 και ώρα 9 το βράδυ..

Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που θα συγκεντρωθεί ικανός αριθμός συμμετοχών.

Στη περίπτωση που πραγματοποιηθεί η μετακίνηση το λεωφορείο του Συλλόγου θα αναχωρήσει από το Ναύπλιο στις 9:45 π.μ απέναντι από την τράπεζα Πειραιώς στο λιμάνι και από το Άργος στις 10:15πμ από το 1ο Λύκειο Άργους.