Αρχική Eπικαιρότητα Γιατι αποχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα πριν...

Γιατι αποχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα πριν καν εμφανιστεί (βίντεο)

Λάκης Γαβαλάς: Ξέσπασε νέα κόντρα ανάμεσα στο γνωστό σχεδιαστή και τον Γιώργο Λιάγκα. Καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” στον ΣΚΑΙήταν ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του My Style Rocks 3, Λάκης Γαβαλάς, το μεσημέρι της Πέμπτης. Ωστόσο, ο ίδιος αποχώρησε πριν καν εμφανιστεί στο πλατό.

Ο Λάκης φαίνεται να προσβλήθηκε από το χιούμορ του Έλληνα παρουσιαστή. Ο Λιάγκας φόρεσε στο κεφάλι του μια εκκεντρική περούκα με καπέλο και κοσμήματα, σαν εκείνες που συνηθίζει να φοράει ο Γαβαλάς. Η κίνηση αυτή του Λιάγκα δεν άρεσε στον σχεδιαστή μόδας.

Έτσι, αποφάσισε να αποχωρήσει, παρά την προσπάθεια των ανθρώπων της εκπομπής να του αλλάξουν γνώμη. Το 2014, ο Γιώργος Λιάγκας είχε χαρακτηρίσει την εμφάνιση του πρώην επιχειρηματία και ως «εμετική». Μάλιστα, είχε πει πως στο “The Voice”, που παρουσίαζε τότε, δε θα ανεχόταν μια τέτοια εμφάνιση.

Λάκης Γαβαλάς: Ποια εκπομπή θα αντικαταστήσει τον Λιάγκα

Χωρίς την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα θα παίζει ο ΣΚΑΙ την επόμενη εβδομάδα, καθώς θα εφαρμοστεί η τιμωρία του ΕΣΡ για όσα ειπώθηκαν για την παρενόχληση φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Η τιμωρία θα αφορά καθημερινές ημέρες (σ.σ. Δευτέρα 20 Ιανουαρίου του 2020 έως και την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου του 2020).

Εκτός από αυτό, υπάρχει και κάρτα ενημέρωσης της ποινής, ενώ ο ΣΚΑΙ θα πληρώσει πρόστιμο 150.000 ευρώ. Η αντικατάσταση της εκπομπής του Λιάγκα θα γίνει με μία ώρα επιπλέον της εκπομπής «Αταίριαστοι» και με επανάληψη του παιχνιδιού «Πιο αδύναμος Κρίκος».

https://youtu.be/t1PrkqxRGXk