Αρχική Eπικαιρότητα «Δουλεύω περισσότερο και βγάζω λιγότερα σαν ευρωβουλευτής»

«Δουλεύω περισσότερο και βγάζω λιγότερα σαν ευρωβουλευτής»

«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη μου ιδιότητα, με την ιδιότητα που έχω τώρα, αλλά να την εξελίξω. Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να τα παντρέψω αυτά τα δύο, την πολιτική με την τέχνη», δήλωσε ο ίδιος.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, ως ευρωβουλευτής, έχει μισθό περίπου 20.000 ευρώ τον μήνα. Ως προς το αν είναι λίγα τα χρήματα αυτά, ώστε να αναζητήσει και άλλη απασχόληση, απάντησε:

«Δεν θα πω ότι είναι ευκαταφρόνητος ο μισθός του ευρωβουλευτή, απλώς εάν θέλεις να το παρομοιάσουμε με την προηγούμενη δουλειά που είχα, δουλεύω περισσότερο και ίσως να βγάζω λίγο λιγότερα».

Πάντως, σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας του Ευρωκοινοβουλίου, ο Αλέξης Γεωργούλης θα πρέπει να δηλώσει στις αρμόδιες υπηρεσίες τη δεύτερη δουλειά του, την συμμετοχή του, δηλαδή, ως κριτής σε τηλεοπτικό ριάλιτι.

Παρακάτω βλέπουμε ορισμένες αντιδράσεις από το twitter.

Poseidonas Giannopoulos@PosidonasYanno

Και Ευρωβουλευτής.
Και στο YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!
Θα μπορούσα να το σχολιάσω με 1002 λόγια, αλλά γιατί να το κάνω;
Πιο πολύ θα έπρεπε να εξοργίζει τον #ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως τους 117.000 που τον ψήφισαν.
Για τον σεβασμό που τους δείχνει…#Γεωργούλης #alexisgeorgoulis

Προβολή εικόνας στο Twitter

911:47 π.μ. – 14 Ιαν 2020Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του TwitterΔείτε άλλα Tweet του χρήστη Poseidonas Giannopoulos

Γρηγόρης Δημητράτος@gregdhmhtr

Ο καθένας ότι μπορεί…..#γεωργουλης #ΣΥΡΙΖΑ #RoukZouk

Προβολή εικόνας στο Twitter

14:40 μ.μ. – 14 Ιαν 2020Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του TwitterΔείτε άλλα Tweet του χρήστη Γρηγόρης Δημητράτος

Niko Efstathiou@NikoEfst

Greek MEP Alexis #Georgoulis just announced that he will be part of the jury for the coming season of reality TV competition “Your Face Sounds Familiar”.

I bet that’s exactly what his colleagues will tell him in the single plenary session he attends in 2023.

Προβολή εικόνας στο Twitter

165:40 μ.μ. – 13 Ιαν 2020Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του TwitterΔείτε άλλα Tweet του χρήστη Niko Efstathiou