Αρχική Eπικαιρότητα «Μαϊμού» τεχνικός της Δ.Ε.Η. άρπαξε 9.000 ευρώ από 90χρονη

«Μαϊμού» τεχνικός της Δ.Ε.Η. άρπαξε 9.000 ευρώ από 90χρονη

Πάρτι» θα έκανε ένας αδίστακτος απατεώνας που κατάφερε να βάλει στην τσέπη του αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό του είχε βάλει στην άκρη για τα στερνά της μια 90χρονη γυναίκα, την οποία επισκέφθηκε στη μονοκατοικία της στην κωμόπολη Αγριά της Μαγνησίας παριστάνοντας τον τεχνικό της Δ.Ε.Η.!

Ο δράστης είχε σχεδιάσει προσεκτικά τις κινήσεις του και, μπροστά στην ανυποψίαστη γριούλα, προσποιήθηκε ότι μιλούσε από το κινητό του με τον γιο της που τάχα τον έστειλε για να επιδιορθώσει διαρροή ρεύματος. Μάλιστα, φρόντισε να την τρομάξει λέγοντάς της ότι η βλάβη θα επέφερε μεγάλες χρεώσεις στον λογαριασμό της, αλλά και κίνδυνο βραχυκυκλώματος με συνέπεια να ξεσπάσει πυρκαγιά!

Μάλιστα, ο «μαϊμού» τεχνικός συνέστησε στην 90χρονη να βάλει σε μια πετσέτα τις οικονομίες της για να μην καούν! Εκείνη έβαλε συνολικά 9.000 ευρώ στην πετσέτα και τότε ο δράστης της ζήτησε να πάει στην κουζίνα και να του φωνάξει αν δουλεύουν οι συσκευές! Μόλις το έκανε, εκείνος άρπαξε το κομπόδεμα και έγινε λαγός αφήνοντας σύξυλη την άτυχη ηλικιωμένη. Ο γιος της ενημερώθηκε για την κλοπή και υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστου στην Βόλου, οι άνδρες της οποίας αναζητούν υλικό από κάμερες της περιοχής για να εντοπίσουν τον δράστη.