Αρχική Ν. Αρκαδίας Κτηνωδία στην Αρκαδία: Κρέμασαν σκύλο σε δέντρο με σύρμα (φωτό)

Κτηνωδία στην Αρκαδία: Κρέμασαν σκύλο σε δέντρο με σύρμα (φωτό)

Σε δέντρο με σύρμα κρέμασαν άγνωστοι έναν σκύλο στην Αρκαδία.

Με σύρμα κρέμασαν σκύλο σε δέντρο στην Αρκαδία. Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν οι κάτοικοι του οικισμού Ρίζες Τεγέας. Όπως καταγγέλλει ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης, τα κρούσματα βαρβαρότητας εναντίον των ζώων έχουν ενταθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Είναι η Ελλάδα πολιτισμικά, 50 χρόνια πίσω; Δεν έχουν τέλος οι κτηνωδίες. Ακόμα ένας σκύλος εξοντώθηκε με βάναυσο τρόπο… Ο σκύλος βρέθηκε σήμερα από πολίτη σε περιοχή του χωριού Ρίζες Τεγέας. Ήταν κρεμασμένος με σύρμα από το δέντρο. Η εικόνα που αντίκρισαν όλοι ήταν αποκρουστική! Κάποιο νοσηρό μυαλό είχε προχωρήσει σε μία ακόμα αποτρόπαια πράξη εις βάρος ενός ανυπεράσπιστου ζώου. Δεν το χωράει ανθρώπου νους ότι μπορεί κάποιος του… είδους του, να προβαίνει σε τέτοιες αγριότητες. Να μπορεί να αφαιρεί μια ζωή, ακόμη και ζώου κατά αυτόν τον τρόπο.

» Αποτελεί χρέος σε όποιον αισθάνεται πολίτης του νομού να προσφύγει στην Αστυνομία και να την πληροφορήσει αν γνωρίζει τους δράστες, ενώ και εκείνη από την πλευρά της θα πρέπει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο, ώστε να βρεθούν. Θα αναμένουμε ότι θα διεξαχθούν σοβαρές έρευνες και να ανευρεθούν οι υπεύθυνοι για αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Αρκαδία: Σκύλος βρέθηκε κρεμασμένος με σύρμα σε δέντρο

Αρκαδία: Σκύλος βρέθηκε κρεμασμένος με σύρμα σε δέντρο 

» Τα κρούσματα βαρβαρότητας εναντίον των ζώων το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί. Σε διάστημα δυο μηνών περίπου είναι το τρίτο κρούσμα, γεγονός το οποίο πρέπει να κινητοποιήσει όχι μόνο τους φιλόζωους, αλλά και κάθε πολίτη. Θα πρέπει όλοι μας να καταδικάσουμε το νέο περιστατικό, για ακόμη μία φορά, σημειώνοντας πως τέτοια περιστατικά μάς υποτιμούν και μας διασύρουν ως πολίτες. Ο κόσμος θα πρέπει να συνεργαστεί για να αντιμετωπιστούν ριζικά αυτές οι απαράδεκτες καταστάσεις και να τιμωρούνται παραδειγματικά οι ενεχόμενοι σ’ αυτές».

Προηγούμενο άρθρο«Μαϊμού» τεχνικός της Δ.Ε.Η. άρπαξε 9.000 ευρώ από 90χρονη
Επόμενο άρθροΑυστηροί έλεγχοι για τους κοπανατζήδες υπαλλήλους σε δημόσιο, δήμους και περιφέρειες