Αρχική Ν. Κορινθίας Επιμελητήριο Κορινθίας: Η κοπή πίτας των ….. “ημετέρων”

Επιμελητήριο Κορινθίας: Η κοπή πίτας των ….. “ημετέρων”

Του παραλόγου για άλλη μια φορά όπως πολλές φορές μας έχουν συνηθίσει εκεί στα γραφεία της Ερμού, στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

Η πρόσκληση έφθασε στα δημοσιογραφικά γραφεία για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας αλλά και για βραβεύσεις Κορινθιακών επιχειρήσεων.

Η έρευνά μας για το ποιες εταιρείες θα βραβευθούν και ποια είναι τα κριτήρια επιλογής ξεκίνησε πριν αρκετές μέρες. Παρέμενε όμως επτασφράγιστο μυστικό του δευτέρου ορόφου του Επιμελητηρίου. Τα μέλη της αντιπολίτευσης δεν κλήθηκαν ποτέ για να συναποφασίσουν με τον Παναγιώτη Πιτσάκη, τις επιχειρήσεις που θα πάρουν τιμητικό βραβείο για την προσφορά τους στην Κορινθιακή κοινωνία. Οπως μάθαμε και εκ των έσω, ούτε η Διοικούσα επιτροπή ρωτήθηκε για το θέμα.

Προφανώς λοιπόν, Πιτσάκης αποφάσισε, Πιτσάκης εκτέλεσε……

Αγνωστα τα κριτήρια της επιλογής, δεν θέλουμε να σκεφτούμε άλλους λόγους που συζητιούνται από χθες το απόγευμα κατά κόρον. Δεν θέλουμε να υιοθετήσουμε απόψεις που μιλούν για προεκλογικά τερτίπια, για παρείστικες συμφωνίες, για συμβόλαια που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα ……..

Φανταχτερές οι απουσίες σοβαρών επιχειρήσεων του νομού, με πλήθος εργαζομένων, με πραγματική συμβολή στην κορινθιακή και όχι μόνο κοινωνία, φανταχτερές απουσίες αυτοδιοικητικών όπως του Νίκου Σταυρέλη παρότι βραβεύτηκε ο δικός του άνθρωπος Γιώργος Μουρούτσος αλλά και του Γιώργου Οικονόμου παρότι βρέθηκε εκεί ο Π.Τατούλης και οι εκλεγμένοι του. Νομίζουμε πως αυτές οι δύο απουσίες χρήζουν έρευνας.

Τα τρία σχεδόν χρόνια που πέρασαν, φαίνεται πως δεν ακούμπησαν την πολιτική Πιτσάκη που εξακολουθεί να κάνει τα ίδια λάθη με την αρχή της θητείας του, με την διαφορά, ότι οι επιχειρήσεις, οι επιχειρηματίες, οι έμποροι και όλοι όσοι ανήκουν στο Επιμελητήριο….. δεν συγχωρούν άλλα …!!!

Σημείωση : Σαφώς και υπήρξαν και επιχειρήσεις ανάμεσα σε αυτές που βραβεύτηκαν που άξιζαν ……. αλλά όχι όλες !!

Προηγούμενο άρθροΟ πρώτος θάνατος από selfie για το 2020
Επόμενο άρθροΤραγωδία: Νεκρή 3χρονη – Την άφησε νηστική η μητέρα της (φωτό)