Αρχική Ν. Αργολίδος Αργος: Δύναμη ελπίδας και αισιοδοξίας από την μικρή Άννα Μαρία

Αργος: Δύναμη ελπίδας και αισιοδοξίας από την μικρή Άννα Μαρία

Η μικρή φίλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Αργολίδας Άννα Μαρία, δώρισε 20 εκατοστά από τα μαλλάκια της, ώστε να βοηθήσει άλλα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και αλωπεκία, να αποκτήσουν τη δική τους περούκα, χαρίζοντας παράλληλα τη δύναμη της ελπίδας και της αισιοδοξίας.Ένα παράδειγμά που ελπίζουμε να βρει πολλούς μιμητές, σε όλη τη χώρα!!!

Με τα μαλλιά αυτά θα κατασκευαστούν περούκες, οι οποίες θα δοθούν δωρεάν στα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη.Οι προϋποθέσεις για να γίνει κάποιος δωρητής είναι τα μαλλιά που θα κόψει να είναι πάνω από 20 εκατοστά και φυσικού χρώματος. Αν τα μαλλιά σας είναι βαμμένα -με ημιμόνιμη βαφή ή με χένα, σε υγιή κατάσταση- μπορείτε και πάλι να τα δωρίσετε, απλά θα αποσταλούν στον αντίστοιχο σύλλογο δωρεάς μαλλιών της Αγγλίας.

Στην Ελλάδα γίνονται δεκτά μόνο φυσικά μαλλιά. Αποδεκτά είναι ακόμα:-Κοτσίδες κομμένες χρόνια πριν, αρκεί να ήταν καλά διατηρημένες χωρίς υγρασία.
-Μαλλιά με γκρίζες ή λευκές τρίχες.-Μαλλιά με διαφορετικό μήκος αρκεί το μεγαλύτερο μέρος τους να αγγίζει τα 20 εκατοστά.Δεχόμαστε τις κοτσίδες κατά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου μας (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-13:00 και Τετάρτη 18:00-21:00).