Αρχική Ν. Ηλείας Έκανε Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο για 11 ευρώ!

Έκανε Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο για 11 ευρώ!

Μόνο… γούρικο δεν ήταν το 2020 για έναν 48χρονο Έλληνα ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω επειδή διέρρηξε ένα κατάστημα εμπορίας ορυκτελαίων και βιομηχανικών αερίων στον Πύργο, την ώρα που οι κάτοικοι της πόλης γιόρταζαν την έλευση του νέου έτους.

Ο δράστης δεν βρήκε παρά μόνο 11 ευρώ όλα κι όλα για να κλέψει, αλλά μόλις έβγαινε από τα παραβιασμένο κατάστημα βρέθηκε μπροστά σε αστυνομικούς της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή και του έβαλαν αμέσως χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και πέρασε την Πρωτοχρονιά στα κρατητήρια, για να οδηγηθεί την επομένη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

Έκλεψε αυτοκίνητο χωρίς να ξέρει να οδηγεί και προκάλεσε τροχαίο

 «Μαύρη» ήταν η Πρωτοχρονιά και για έναν 27χρονο αλλοδαπό, ο οποίος θέλησε να γιορτάσει το νέο έτος… κλέβοντας τα ξημερώματα ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Σαντορίνη! Όμως, φαίνεται ότι δεν είχε ιδέα από οδήγηση, καθώς δεν διέθετε και δίπλωμα! Έτσι, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, που σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..