Αρχική Eπικαιρότητα Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 30/12/2019 έως 5/1/2020

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 30/12/2019 έως 5/1/2020

Κριός

Γεια σας αγαπητοί Κριοί η πρώτη εβδομάδα της Νέας Χρονιάς ξεκινάει ξέγνοιαστα, με πολλά καλέσματα από φίλους.Είτε σε στολισμένα τραπέζια με σπιτικό φαγητό και παιχνίδια επιτραπέζια αργότερα, είτε σε χώρους οργανωμένους τυχερών παιχνιδιών. Που κατά την ταπεινή μου άποψη περισσότερη εύνοια και ρέντα θα έχετε από την Παρασκευή και μετά, που ο Άρης περνάει σε ένα πιο ευνοϊκό ζώδιο για εσάς.

Ταύρος

Αγαπητά Ταυράκια το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σας βρίσκει πολύ σκεφτικούς, κάνοντας βαθιές ανασκοπήσεις για το πως κύλησε η χρονιά που μόλις πέρασε και ποιοι καινούριοι στόχοι πρέπει να μπουν για την επόμενη. Σε γενικές γραμμές όταν τακτοποιήσετε αυτές τις σκέψεις στο μυαλό σας, η βραδιά εκείνη θα σας βρει με πολλούς φίλους να περνάτε ευχάριστα ανταλλάσσοντας τα πιο ζεστά σας συναισθήματά.

Δίδυμοι

Για εσάς αγαπητά αέρινα πλάσματα ενώ η Πρωτοχρονιά θα ξεκινήσει ήρεμα, ρομαντικά και συναισθηματικά, δεν θα λείψουν οι δυσάρεστες εκπλήξεις. Δεν θα λείψουν επίσης και τα αναπάντεχα κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Βέβαια θα υπάρξουν και ανατροπές. Και όλο αυτό γιατί από την Παρασκευή και μετά ο Άρης θα περάσει ακριβώς στο απέναντι για εσάς ζώδιο οπότε το όλο κλίμα στην σχέσεις και συνεργασίες θα είναι πολύ πιο επιθετικό και ηλεκτρισμένο.

Καρκίνος

Στις αρχές της εβδομάδας του Νέου Έτους θα έχετε πολύ τρέξιμο. Και αυτό αφορά το κλείσιμο υποχρεώσεων, λογιστικών και άλλων οικονομικών ευθυνών. Χαλαρώνοντας προς τα μέσα της εβδομάδας ή και κυρίως το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, θα έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ από την Παρασκευή και μετά, πάλι θα μπείτε σε ρυθμούς ταλαιπωρίας.

Λέων

Η εβδομάδα του καινούργιου έτους για εσάς ξεκινάει λύνοντας δημιουργικά και στοχευμένα να συσσωρευμένες υποχρεώσεις, που τις είχατε κρύψει κάτω απ’το χαλί. Οι αγαπημένοι σας θα ευχαριστηθούν για άλλη μία φορά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς τα γενναιόδωρα δώρα και συναισθήματά που θα τους δώσετε. Ενώ από την Παρασκευή και μετά, ο Άρης περνώντας στον Τοξότη θα σας δημιουργήσει ένα μικρό άγχος με τα παιδιά ή νευρικότητα σε χώρους διασκέδασης.

Παρθένος

Με αρκετές ευθύνες για τα μέλη της οικογένειας και άγχη, ξεκινάει πρώτη εβδομάδα του καινούργιου έτους. Σας βλέπω τελευταία στιγμή να τρέχετε σαν το Βέγγο για να προλάβετε να φτιάξετε το κλίμα μέσα στο σπίτι, ούτως ώστε να είναι πιο γιορτινό. Καλώς ή κακώς μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε αυτό. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μοιραστείτε ευχάριστα στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που τώρα χρειάζονται τη δική σας φροντίδα.

Ζυγός

Δημιουργικά, ευχάριστα, με πλούσια συναισθήματα ξεκινάει αυτή η καινούργια εβδομάδα του Νέου Έτους. Θέλετε να φτιάξετε την ατμόσφαιρα μέσα στο χώρο που θα διασκεδάσετε είτε στο σπίτι είτε μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον. Και σας βλέπω να φτιάχνετε την γαλοπούλα μέχρι και την βασιλόπιτα, εσείς οι ίδιοι με τα χεράκια σας. Και όλα αυτά χάρη στην Αφροδίτη και του Άρη που και οι δύο βρίσκονται σε μία πολύ πιο ευνοϊκή θέση για εσάς.

Σκορπιός

Η βραδιά της Πρωτοχρονιάς ξεκινά με πολύ ευχάριστα νέα για εσάς, χαρεί στην ευνοϊκή σύνοδο του Ερμή με τον Δια. Καθώς επίσης και πολλά μικρά κοντινά ταξίδια με αγαπημένους φίλους. Η γοητεία σας είναι αυξημένη και βρίσκεστε σε πλήρη εορταστικό ξεφάντωμα. Μέχρι και πριν την Παρασκευή θα έχετε περισσότερη άνεση να επικοινωνήσετε τα δικά σας θέλω και τις ιδέες σας, στο κοντινό σας περιβάλλον.

Τοξότης

Η χρονιά ξεκινάει για εσάς αγαπητοί μου Τοξότες με πολλά κρυφά οικονομικά και φορτισμένη ερωτικά περίοδο. Τα καινούργια φλερτ και η παράνομη δεσμοί πέφτουν σύννεφο. Άλλο που δεν θέλατε, εσείς θα μου πείτε. Όσον αφορά τα οικονομικά ρίσκα από τα τυχερά παιχνίδια θα προτιμούσα να το σκεφτείτε διπλή και τριπλή φορά πρίν παίξετε. Μεγάλη προσοχή λοιπόν στις κινήσεις σας είτε αφορούν οικονομικά, είτε ερωτικά.

Αιγόκερως

Η καινούρια χρονιά ξεκινάει και για εσάς με πολλές ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Αν και το ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας βρει σίγουρα σε ποιο εσωστρεφή διάθεση, η συνέχεια αναμένεται πολύ πιο έντονη. Και αυτό γιατί ο Άρης περνάει στο προηγούμενο για εσάς ζώδιο του Τοξότη, το οποίο αντανακλά το παρασκήνιο στη ζωή σας. Ευτυχώς για εσάς, έχει γίνει ήδη ένα καλό ξεκαθάρισμα και έχουν μείνει μόνο οι αληθινοί φίλοι δίπλα σας.

Υδροχόος

Βρίσκεστε σε ερωτική διάθεση αυτή την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους. Αρκετοί από σας θα πάρουν το ταίρι τους και θα κάνω ένα ταξίδι μακριά στο εξωτερικό. Έχετε παραμερίσει στόχους, οι οποίοι δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θέλετε και προσπαθείτε να απολαύσετε ότι καλύτερο έχουν να σας δώσουν αυτές γιορτινές μέρες. Ευτυχώς για εσάς ο Άρης από τη Παρασκευή σε πολύ καλή θέση πλέον, σας κινητοποιεί και σας υλοποίει τους στόχους σας.

Ιχθύες

Ευχάριστα ξεκινάει για εσάς εβδομάδα του νέου έτους και με την Πρωτοχρονιά μάλιστα η οποία σας φέρνει περισσότερη αισιοδοξία. Σας ανοίγονται νέοι πνευματικοί ορίζοντες χάρη στην τυχερή συνάντηση του Ερμή και του Δία. Έτσι λοιπόν γίνεστε ευχάριστα πιο ασυγκράτητοι και υπερβάλλετε κάπως παραπάνω, αλλά έτσι κερδίζετε και την πολυπόθητη ελευθερία κινήσεων έχοντας έλεγχο στις εξελίξεις στη ζωή σας.