Αρχική Ν. Αργολίδος Παρέμβαση Μητροπολίτη Αργολίδας για το «πάρτι βλασφημίας» στο Ναύπλιο

Παρέμβαση Μητροπολίτη Αργολίδας για το «πάρτι βλασφημίας» στο Ναύπλιο

Μετά το σάλο για το «πάρτι βλασφημίας» ο μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος έκανε τη δική του παρέμβαση και είπε δημόσια την άποψή του για το θέμα.

Παράμβαση από τον μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο μετά το σάλο για το «πάρτι βλασφήμιας» στο Ναύπλιο. «Ο Χριστός δεν έχει ανάγκη από ροπαλοφόρους υπερασπιστές», επισημαίνει.

Για το «πάρτι βλασφημίας» στο Ναύπλιο, που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, εξέφρασε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Μητροπολίτης σημείωσε ότι προτίμησε να μην τοποθετηθεί νωρίτερα, «όπως έκανε ο Χριστός, όμως λυπήθηκα βαθιά που κάποιοι άνθρωποι επιχείρησαν να κακοποιήσουν την σημαντική για μας τους χριστιανούς γιορτή».

Ο ίδιος εξέφρασε την αντίθεσή του με τις ακραίες αντιδράσεις και τις απειλές κατά των διοργανωτών, υπογραμμίζοντας ότι «Ο Χριστός δεν έχει ανάγκη από ροπαλοφόρους υπερασπιστές. Τον Χριστό δεν τον αγγίζουν αυτά, ξέρει κι από χαστούκια και από φτυσίματα και αγωνιεί για όλους μας και για αυτά τα παιδιά».

Όσον αφορά τους οργανωτές του πάρτι, ο Μητροπολίτης Αργολίδας είπε: «Έχω την αίσθηση ότι τα παιδιά κρύβουν μέσα τους πολύ μεγάλο πόνο» και δήλωσε ότι είναι ανοιχτός σε συνάντηση μαζί τους.