Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Μητροπολίτης κ.Διονύσιος θα τιμήσει τον Β.Παπαϊωάννου σε εκδήλωση της Μητρόπολης Κορίνθου-βίντεο

Ο Μητροπολίτης κ.Διονύσιος θα τιμήσει τον Β.Παπαϊωάννου σε εκδήλωση της Μητρόπολης Κορίνθου-βίντεο

Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος ευχαρίστησε τον Ευάγγελο Παπαϊωάννου για την φιλανθρωπική προσφορά του στα παιδιά των ιερέων της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων κ. Ευάγγελος Παπαϊωάννου προέβη σε μια αξιοθαύμαστη πράξη, που τιμά τόσο τον ίδιο όσο και την Τοπική μας Εκκλησία. Ασφάλισε όλα τα παιδιά, έως 18 ετών, των Ιερέων της Ι. Μητροπόλεώς μας για τις μετακινήσεις τους από το σπίτι προς το Σχολείο και αντίστροφα, για όλο το Σχολικό Έτος 2019-2020.

Η πράξη του αυτή συγκίνησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο, ο οποίος αποφάσισε να τον ευχαριστήσει δημόσια και να τον τιμήσει στην ετήσια προγραμματισμένη Εκδήλωση, που πραγματοποιεί ο ίδιος μετά την Πρωτοχρονιά, για τα παιδιά των Ιερέων μας, στο Συνεδριακό Κέντρο της Αρχαίας Κορίνθου. Επίσης, προσευχήθηκε στον προστάτη και «πατέρα» των Κορινθίων Απόστολο Παύλο τέτοιες φιλανθρωπικές πράξεις να βρουν μιμητές εφαρμόζοντες την διδασκαλία Του προς δόξα Θεού και έπαινο της Τοπικής μας Εκκλησίας!