Αρχική Ν. Μεσσηνίας Μεγάλο ενδιαφέρον να υιοθετηθεί το μωρό που πετάχτηκε στα σκουπίδια στην Καλαμάτα

Μεγάλο ενδιαφέρον να υιοθετηθεί το μωρό που πετάχτηκε στα σκουπίδια στην Καλαμάτα

Nέα στοιχεία για την υπόθεση του βρέφους, το οποίο πέταξε η μητέρα του σε κάδο σκουπιδιών στην Kαλαμάτα έρχονται στο φως. Σύμφωνα με τον ALPHA, η 24χρονη μητέρα, το απόγευμα της 17ης Δεκεμβρίου, μαζί με το νεογέννητο αγοράκι της έφτασε στην Καλαμάτα με ταξί, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ και ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα. Την ίδια ώρα μεγάλο ενδιαφέρον να το υιοθετήσουν το μωρό που πετάχτηκε στα σκουπίδια. Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους και η Βίκυ Τσώνη, η οποία του έσωσε τη ζωή.

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ μιλώντας στο κανάλι, αποκάλυψε τη συνομιλία που είχαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού: «Το μωράκι το είδα ότι είναι ημερών και λέω τέτοιο μικρό παιδί και το πάει με το λεωφορείο;” είπε και προσέθεσε “τέσσερις η ώρα, από Καλαμάτα ανέβηκε Αθήνα, φτάσαμε περίπου επτά – επτά και τέταρτο και με ρώτησε τί ώρα έχει το τελευταίο ΚΤΕΛ για Καλαμάτα. Της λέω “εννιάμισι”, μου λέει “εσύ θα σαι;”, της λέω “ναι, και θα φύγεις πάλι;”, μου λέει “ναι, θα πάω να αφήσω κάτι πράγματα και θα έρθω να προλάβω να φύγω”», αποκάλυψε ο οδηγός του ΚΤΕΛ.

Τόνισε, επίσης, ότι η 24χρονη μητέρα ήταν ψύχραιμη και τρυφερή με το παιδί της, “το κρατούσε, το τάιζε, το είχε μέσα στην κουβερτούλα του..”. Η νεαρή από τη Γεωργία δεν έχει εξηγήσει ακόμη τους λόγους που την οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη της και αν μεσολάβησε κάτι κατά την ολιγόωρη παραμονή της στην Αθήνα, την περασμένη Τρίτη (17.12.2019). Την ίδια στιγμή, οι γονείς της είναι συγκλονισμένοι και λένε πως θα έρθουν στην Ελλάδα για να αναλάβουν την φροντίδα του μωρού:

“Δεν ξέρω πώς έφτασε το κορίτσι μας σε αυτό το σημείο. Εγώ και ο πατέρας της θα τη στηρίξουμε. Τις επόμενες μέρες θα έρθουμε στην Αθήνα για να αναλάβουμε το μωρό. Δεν θα αφήσουμε το παιδί, θα μεγαλώσει μαζί μας”, είπαν χαρακτηριστικά.