Αρχική Ν. Μεσσηνίας Νέα στοιχεία για την 24χρονη που άφησε το μωρό σε κάδο απορριμμάτων-...

Νέα στοιχεία για την 24χρονη που άφησε το μωρό σε κάδο απορριμμάτων- Το μετέφερε με μια κουβερτούλα στην Αθήνα (βίντεο)

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη νεαρή μητέρα από τη Γεωργία που πέταξε το νεογέννητο παιδί της σε κάδο απορριμάτων στην Καλαμάτα.

Η 24χρονη μητέρα, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης μαζί με το νεογέννητο αγοράκι της έφτασαν στα ΚΤΕΛ Καλαμάτας με ταξί, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο και ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα. Ο οδηγός του ΚΤΕΛ μίλησε στον Alpha για τη συνομιλία που είχαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού:

«Το μωράκι το είδα ότι είναι ημερών και λέω τέτοιο μικρό παιδί και το πάει με το λεωφορείο;» και προσθέτει:

«Τέσσερις η ώρα, από Καλαμάτα ανέβηκε Αθήνα, φτάσαμε περίπου επτά – επτά και τέταρτο και με ρώτησε τι ώρα έχει το τελευταίο ΚΤΕΛ για Καλαμάτα. Της λέω “εννιάμισι”, μου λέει “εσύ θα σαι;”, της λέω “ναι, και θα φύγεις πάλι”, μου λέει “ναι, θα πάω να αφήσω κάτι πράγματα και θα έρθω να προλάβω να φύγω”».

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ τόνισε επίσες ότι η 24χρονη μητέρα ήταν ψύχραιμη και τρυφερή με το παιδί της «το κρατούσε, το τάιζε, το είχε μέσα στην κουβερτούλα του».

Η 24χρονη δεν έχει εξηγήσει ακόμα τους λόγους που την οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη της και αν μεσολάβησε κάτι κατά την ολιγόωρη αναμονή της στην Αθήνα.

«Θέλουμε να μεγαλώσουμε το εγγόνι μας», λέει σοκαρισμένη από το γεγονός η μητέρα της 24χρονης από τη Γεωργία.

«Δεν ξέρω πώς έφτασε το κορίτσι μας σε αυτό το σημείο. Εγώ και ο πατέρας της θα τη στηρίξουμε. Τις επόμενες μέρες θα έρθουμε στην Αθήνα για να αναλάβουμε το μωρό. Δεν θα το αφήσουμε το παιδί, θα μεγαλώσει μαζί μας».
https://youtu.be/jYcbXAfS8dU