Αρχική Eπικαιρότητα Ο στόχος του Κ. Κυρανάκη επιτεύχθηκε- 22.000 € για την Μυρτώ της...

Ο στόχος του Κ. Κυρανάκη επιτεύχθηκε- 22.000 € για την Μυρτώ της Πάρου!

Μια πολύ σημαντική καμπανια συγκεντρωσης χρημάτων βρίσκοταν τις τελευταίες ημέρες στον “αέρα” του διαδικτύου με στόχο την οικονομική στήριξη της Μυρτούς, του κοριτσιού που το 2012 δέχτηκε άγρια επίθεση στη Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, σε μια υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Για την καμπάνια ενημερωθήκαμε από τις συνεχείς αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη στα social networks, ο οποίος όπως δαπιστώσαμε και από τη λίστα υποστηρικτών της πλατφόρμας GoGetFunding έχει συνεισφέρει οικονομικά το ποσό των 4.787€ για την θεραπεία της νεαρής κοπέλας (όσο δηλαδή είναι ένας ολόκληρος μισθός Βουλευτή)!

kyranakis_myrto_fb.jpg

Μια από τις αναρτήσεις του Βουλευτή

Αυτή τη στιγμή το ποσό που έχει συγκεντρωθεί είναι 12.908€ και με την υποστήριξη όλων μας ο πρωταρχικός στόχος των 20.000€ μπορεί πολύ γρήγορα να επιτευχθεί.

Διαβάστε την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας:

«Η αγαπημένη μας Μυρτώ, το κορίτσι που εδώ και 7 χρόνια δίνει συνεχώς μάχες και τις κερδίζει, έχει ανάγκη από την έμπρακτη στήριξη όλων μας για να βρει στο εξωτερικό το κατάλληλο πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από το 2012 μέχρι σήμερα, η Μυρτώ παλεύει σκληρά για να ξεπεράσει τα προβλήματα που της προκάλεσε η άγρια επίθεση που δέχτηκε από παράνομο μετανάστη στην παραλία της Πάρου. Η κοπέλα έκτοτε είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και η οικογένειά της καλείται κάθε μήνα να συγκεντρώνει ποσά που φτάνουν τις 3.000 € για τα φάρμακα και τις θεραπείες που πρέπει να ακολουθήσει.