Αρχική Ν. Αρκαδίας Άρπαξαν τσάντα μέσα από τα χέρια μητέρας … μπροστά στα παιδιά της...

Άρπαξαν τσάντα μέσα από τα χέρια μητέρας … μπροστά στα παιδιά της στην Τρίπολη

Μία άσχημη εμπειρία βίωσε μία μητέρα στην Τρίπολη και μάλιστα μπροστά στα μάτια των μικρών παιδιών της.

Η γυναίκα μαζί με τα παιδιά της έκανε μια βόλτα με το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι και όλοι μαζί κατέβηκαν στην πλατεία Άρεως. Εκεί πήγαν στο σιντριβάνι, στο πάρκο των Φιλόδενδρων, συνεχίζοντας τη γιορτινή τους βόλτα στην πόλη.

Γύρω στις 7.30 το απόγευμα, ένας άγνωστος πέρασε με ποδήλατο ακριβώς δίπλα τους και άρπαξε την τσάντα που είχε στα χέρια της η γυναίκα. Ο άγνωστος τράβηξε την τσάντα και την έκλεψε, φεύγοντας μακριά.

Μέσα στην τσάντα της είχε το κινητό της τηλέφωνο, την ταυτότητά της, κάποια χρήματα για Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά και κάποια άλλα χαρτιά.

Στη συνέχεια, η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, με όλες τις λεπτομέρειες, δεν προχώρησε όμως σε μήνυση αφού το κόστος είναι μεγάλο και δεν μπορεί να το καλύψει.

Αυτό είναι ένα σοβαρό ζήτημα, αφού ο κάθε πολίτης, για να καταθέσει μήνυση, πρέπει να πληρώσει από την τσέπη του, όταν μάλιστα τον έχουν κλέψει πριν από λίγο!

Επιπλέον, τι νόημα έχει μια μήνυση κατ’ αγνώστου, από τη στιγμή που ο δράστης είναι άγνωστος στην καταγγέλλουσα;

Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό μπορεί να είναι μεμονωμένο, αλλά όλοι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, διότι κυκλοφορούν κάποιοι που κάνουν αυτή τη «δουλειά».

ΠΗΓΗ: kalimeraarkadia.gr