Αρχική Eπικαιρότητα Τα ζώδια των εορτών

Τα ζώδια των εορτών

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 20/12 ξεκινάει μια φάση έντονης κοινωνικής ζωής αλλά και πολλών εξόδων, που σημαίνει πως πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες προκειμένου να είστε άνετοι τις ημέρες των γιορτών. Τα Χριστούγεννα θα είναι σε γενικές γραμμές ευχάριστα, αν ταξιδέψετε όμως μπορεί να συναντήσετε κάποια εμπόδια που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας και ενδεχομένως να αυξήσουν τα έξοδά σας. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 26/12 στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου που διαρκεί περίπου έξι μήνες και, καθώς πραγματοποιείται ταυτόχρονα η Νέα Σελήνη στον τομέα της καριέρας και της φήμης, είναι ιδανική στιγμή για να θέσετε νέους στόχους ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Με τη συμμετοχή του Δία, που φέρνει ευτυχία, καλή τύχη και ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης, μπορούμε να πούμε πως η χρονιά κλείνει με πολύ θετικούς οιωνούς και πως όλες οι ευκαιρίες είναι στο τραπέζι. Με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω στις 28/12 συμπληρώνεται η πλανητική συστάδα που ενεργοποιεί τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας και μπορείτε να προοδεύσετε, αρκεί οι στόχοι σας να είναι εφικτοί. Ιδανική εποχή για να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας, να θέσετε όρια και να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Είναι η απελευθέρωση από ανθρώπους και καταστάσεις που σας προκαλούν ασφυξία; Είναι μια καινούργια απασχόληση; Η ηγετική σας θέση σε μια ομάδα; Ό,τι κι αν είναι, μπορείτε να το πετύχετε, αρκεί να είστε συνειδητοποιημένοι και πρόθυμοι να εργαστείτε εντατικά. Η Πρωτοχρονιά σάς βρίσκει παρέα με όσους αγαπάτε και με έναν καινούργιο έρωτα τους ελεύθερους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σας για κοινωνική αναγνώριση αυξάνεται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 20/12 και θα ευνοηθούν οι δημόσιες σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα που θα σας δώσουν ώθηση για την υλοποίηση ενός στόχου. Στις 21/12 εισέρχεται ο Ήλιος στον Αιγόκερω και στηρίζει τις προσπάθειές σας, ενώ σας κάνει πιο υπεύθυνους απέναντι στις υποχρεώσεις σας. Τα Χριστούγεννα σας βρίσκουν να ταξιδεύετε, άλλοι παρέα με το ταίρι σας, άλλοι με φίλους, ενώ ορισμένοι από εσάς θα αναζητήσετε την περιπέτεια κι ας μην έχετε βρει την κατάλληλη παρέα. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε τις οικονομικές σας συναλλαγές και τα προσωπικά σας αντικείμενα, καθώς υπάρχει κίνδυνος απωλειών. Στις 26/12 πραγματοποιείται Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη επίσης στον Αιγόκερω και αποτελεί κομβική στιγμή για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που θα αφορούν τη σταδιοδρομία σας. Με τη συμμετοχή του Δία, τύχη και ευχάριστες συμπτώσεις θα συμβάλουν στην υλοποίηση ενός στόχου και προβλέπονται σημαντικές αλλαγές μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Γενικά, αυτή την εποχή μαζεύονται πολλοί πλανήτες στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς στις 28/12 έρχεται και ο Ερμής να προστεθεί στην πλανητική συστάδα, που σας ωθεί να εξελιχθείτε, αξιοποιώντας το μυαλό και τις γνώσεις σας και να αναζητήσετε νέες κατευθύνσεις οι οποίες θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Αν ζείτε στο εξωτερικό για σπουδές ή για επαγγελματικούς σκοπούς, θα ταξιδέψετε προκειμένου να βρεθείτε με την οικογένεια και τους φίλους και θα διαπιστώσετε πως αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους είναι η αρμονία στις σχέσεις. Η Πρωτοχρονιά σάς βρίσκει ήρεμους και ίσως προτιμήσετε πιο ιδιωτικές στιγμές. Οι ελεύθεροι μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ένα μακρινό ταξίδι μπορεί να ανοίξει νέες προοπτικές που θα σας ωθήσουν σε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο στις 20/12 και εντείνει την ανάγκη σας να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα που θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση, ενώ σας κάνει πιο κοινωνικούς. Τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι κουραστικά για όσους εργάζεστε, ωστόσο θα ανταμειφθείτε και με το παραπάνω. Ιδιαίτερη προσοχή οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο για πιθανή ένταση με πρόσωπα εξουσίας ή με τους ηλικιωμένους της οικογένειας. Στις 26/12 η Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τον τομέα των χρημάτων και του έρωτα, ενώ σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Ωστόσο, για να προχωρήσετε, θα πρέπει να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να σκεφτείτε τα θετικά που επιθυμείτε να έρθουν στη ζωή σας. Η συμμετοχή του Δία φέρνει κέρδη μέσω κοινών πόρων και καθώς έχει επεκτατικό χαρακτήρα, μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Στις 28/12 η είσοδος του Ερμή επίσης στον Αιγόκερω συμπληρώνει την πλανητική συστάδα που σας κάνει να έχετε έντονη επιρροή στο περιβάλλον σας και υποδεικνύει πολλές συναντήσεις με πρόσωπα που θα έχουν να σας προτείνουν, ή εσείς θα τους προτείνετε, μια συνεργασία. Οι ελεύθεροι ενδεχομένως να αλλάξετε συντρόφους μέχρι να βρείτε το κατάλληλο ταίρι και είναι μια εποχή πειραματισμού για εσάς. Την Πρωτοχρονιά μπορεί να μελαγχολήσετε αν αναλογιστείτε γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καλύτερα όμως να μην τα σκαλίσετε. Η αλλαγή νοοτροπίας και τρόπου σκέψης είναι μονόδρομος προκειμένου να βελτιώσετε τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 20/12 αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας είτε μέσω μιας συνεργασίας είτε μέσω κοινών πόρων και μπορείτε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές με το ξόδεμα των χρημάτων. Ο ενθουσιασμός των γιορτών εντείνει την ανάγκη σας για απολαύσεις και κοινωνική ζωή κι εκεί μπορεί να χάσετε τον έλεγχο. Τα Χριστούγεννα προσπαθήστε να τα περάσετε με όσους σας προκαλούν όμορφα συναισθήματα και αποφύγετε άτομα με τα οποία θα μπορούσε να ξεκινήσει ένας διαπληκτισμός. Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26/12 ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας και μέσα στο επόμενο εξάμηνο θα δημιουργηθούν σχέσεις και συνεργασίες που θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Με τη συμμετοχή του Δία η τύχη σάς χαμογελά και οι πιθανότητες για έναν πετυχημένο γάμο είναι πολλές. Στις 28/12 εισέρχεται ο Ερμής επίσης στον Αιγόκερω, συμπληρώνοντας την πλανητική συστάδα που διανύει τον τομέα των σχέσεων. Πολλές οι συναντήσεις και οι επαφές αυτή την εποχή και θα ωφεληθείτε ποικιλοτρόπως. Δημόσιες σχέσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα ενισχύσουν το εισόδημά σας και θα κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών σας. Ιδανική εποχή για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα, κάποιο χόμπι, να συμμετάσχετε σε μια συλλογική δραστηριότητα ή να ξεκινήσετε ένα σπορ. Η Πρωτοχρονιά σάς βρίσκει αισιόδοξους και αποφασισμένους να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ένα ταξίδι θα σας δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να εμπνευστείτε νέες ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν, ενώ μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα σας κάνει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μετοίκησης στο εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και θα επανεξετάσετε πολύ προσεκτικά γεγονότα που ενδεχομένως να σας απομάκρυναν από αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε, καθώς αυτή την εποχή είστε ευσυγκίνητοι και μπορεί να σας παρασύρει η ανάγκη σας να βρείτε τις ισορροπίες, με κίνδυνο να απογοητευτείτε για μια ακόμη φορά. Αποστασιοποιηθείτε και θα δείτε ξεκάθαρα ποιοι αξίζει να παραμείνουν κοντά σας και ποιοι να αποτελέσουν παρελθόν. Τα Χριστούγεννα θα σας δοθεί η ευκαιρία για ανάπαυλα αν ταξιδέψετε. Διαφορετικά, θα τρέχετε πανικόβλητοι να προλάβετε τις προετοιμασίες του γιορτινού τραπεζιού και θα φορτωθείτε έξτρα κούραση και άγχος για να είναι όλα στην εντέλεια. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα, γι’ αυτό δεν πρέπει να πέσετε με τα μούτρα. Ακούστε τη διαίσθησή σας που σας προειδοποιεί. Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο διάρκειας έξι μηνών κατά τον οποίο θα μπορέσετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να ανακαλύψετε νέες κατευθύνσεις που θα ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες σας. Με τη συμμετοχή του Δία, που είναι ο πλανήτης της τύχης και των ευκαιριών, είναι ιδανική εποχή για ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να αφορά την επιχείρησή σας ή μια συνεργασία. Στις 28/12 εισέρχεται και ο Ερμής στον Αιγόκερω, ενώνοντας την ενέργειά του με όλων των υπόλοιπων πλανητών που κατοικοεδρεύουν στον τομέα της εργασίας, και είναι εξαιρετική εποχή για σύσφιξη σχέσεων. Η Πρωτοχρονιά σάς βρίσκει να ξεφαντώνετε μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος θα αποτελέσει βασική σας ανάγκη και θα προσπαθήσετε να επαναφέρετε τις ισορροπίες στις σχέσεις με άτομα από τον εργασιακό σας χώρο. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 20/12 στρέφει το ενδιαφέρον σας στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, ωστόσο το να κάνετε κάποια εξαντλητική δίαιτα προκειμένου να έχετε περιθώριο για παρασπονδίες τις ημέρες των γιορτών είναι άσκοπο, όπως επίσης άσκοπο είναι να θέλετε να αδυνατίσετε για να χωρέσετε σε ένα ρούχο που αγοράσατε 2 νούμερα μικρότερο. Τα Χριστούγεννα θα προτιμήσετε να τα περάσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή/και τα παιδιά, κάτι που θα προκαλέσει τη δυσαρέσκεια συγγενικών σας προσώπων. Ειδικά οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τις πιέσεις των άλλων. Στις 26/12 η Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα που μπορεί να αφορούν μια δημιουργική απασχόληση, μια επιχειρηματική προσπάθεια ή μια ερωτική σχέση. Με τη συμμετοχή του Δία η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα είναι ιδανική εποχή για απόκτηση ενός παιδιού. Αγοράστε ένα λαχείο, παίξτε τυχερά παιχνίδια, αρκεί να το κάνετε με μέτρο. Η Πρωτοχρονιά σάς βρίσκει περιτριγυρισμένους από παιδιά και αγαπημένα πρόσωπα και θα είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθείτε με όσους δεν καταφέρατε να δείτε το προηγούμενο διάστημα. Οι ελεύθεροι έχετε όλες τις προϋποθέσεις με το μέρος σας για να ζήσετε έναν δυνατό έρωτα και δεν πρέπει να σας προβληματίσουν οι αποστάσεις. Το ερωτικό ενδιαφέρον προς εσάς θα είναι έντονο και κάποιοι θα βρεθείτε σε δίλημμα.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 20/12 σας προκαλεί έντονα την ανάγκη για απολαύσεις και πολυτέλεια, που σημαίνει πως δεν θα υπολογίσετε τα έξοδα προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Ακριβές αγορές, ταξίδια, ρούχα, αξεσουάρ, δώρα για τα παιδιά και τους αγαπημένους σας μπορεί να εξαντλήσουν τον προϋπολογισμό σας, οπότε κρατήστε προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές. Επειδή αυτή την εποχή το άγχος είναι αυξημένο, προσέξτε μια πιθανή παρεξήγηση με άτομα από τον χώρο της εργασίας. Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας. Μη βιάζεστε να φτάσετε στον προορισμό σας και απολαύστε τη διαδρομή. Τα Χριστούγεννα θα τα περάσετε οικογενειακά, όμως όσοι εργάζεστε θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και η διάθεσή σας θα είναι λίγο πεσμένη. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο ενδεχομένως να απογοητευτείτε αν έχετε μεγάλες προσδοκίες από το ταίρι σας και η έλλειψη γενναιοδωρίας θα σας κάνει να επανεξετάσετε τη σχέση σας. Στις 26/12 η Νέα Σελήνη και η Ηλιακή Έκλειψη πραγματοποιούνται στον τομέα του σπιτιού και είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα όσοι έχετε ψυχρανθεί με αγαπημένα σας πρόσωπα, αφήνοντας πίσω δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος. Εκτιμήστε το ότι είστε όλοι μαζί και αναλογιστείτε πόσος κόσμος περνάει δύσκολες στιγμές επειδή του λείπει κάποιο σημαντικό άτομο της ζωής του, εξαιτίας μιας απώλειας. Με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω στις 28/12 συμπληρώνεται η πλανητική συστάδα που έχει συγκεντρωθεί στον τομέα της οικογένειας και, απ’ ό,τι φαίνεται, η Πρωτοχρονιά σάς βρίσκει σε ένα πολύ ευχάριστο και εορταστικό κλίμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 20/12 η προσοχή σας στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια και θα αφιερώσετε χρόνο στις ανάγκες αγαπημένων προσώπων. Ιδανική εποχή για να στολίσετε το σπίτι όλοι μαζί, να ετοιμάσετε διάφορα γλυκίσματα και να δώσετε μια εορταστική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς και θα θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για δώρα και αγορές για τον εαυτό σας. Επειδή είστε πολύ γαλαντόμοι, προσέξτε μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Τα Χριστούγεννα θα είναι πολύ ευχάριστα και θα προτιμήσετε να τα περάσετε με αδέλφια, ανίψια και, φυσικά, με την οικογένειά σας, ωστόσο οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε μια πικρία, αν έχει μεσολαβήσει ένας καβγάς με μέλος της οικογένειας, και θα προτιμήσετε μια εκδρομή με φίλους. Στις 26/12 η Νέα Σελήνη και η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω αποτελεί ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να αφορά το εμπόριο, μια συνεργασία ή τη βελτίωση σχέσεων με οικείους. Με τη συμμετοχή του Δία οι ευκαιρίες για επέκταση των δραστηριοτήτων σας και αύξηση των κερδών θα είναι πολλές και, καθώς η επίδραση της έκλειψης διαρκεί έξι μήνες, θα γνωρίσετε καινούργια μέρη και άτομα που θα συμβάλουν στην υλοποίηση ενός σχεδίου. Από τις 28/12, που εισέρχεται και ο Ερμής στον Αιγόκερω, γίνεστε πιο επικοινωνιακούς και δίνετε περισσότερη προσοχή σε όσα ακούτε, οπότε κάποιες πληροφορίες θα σας δώσουν το προβάδισμα στα επιχειρηματικά σας σχέδια. Την Πρωτοχρονιά προβλέπεται έντονο ξεφάντωμα κι ένας έρωτας με άτομο που θα έρθει από μακριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε αποφασισμένοι να δώσετε τέλος σε σχέσεις που σας έχουν απογοητεύσει και με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 20/12 θα δείτε πιο ψυχρά όσα συνέβησαν τους προηγούμενους μήνες και θα κρατήσετε αποστάσεις ασφαλείας απ’ όσους σας στενοχωρούν. Η ανάγκη σας να βελτιώσετε τη ζωή σας σάς κάνει πιο συνειδητοποιημένους και διαπιστώνετε πως η πολλή αυτοθυσία ούτε εκτιμάται ούτε σας κάνει καλό, εφόσον παραβλέπετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Τα Χριστούγεννα οι προτάσεις για εξόδους θα είναι πολλές και ίσως προτιμήσετε να βγείτε παρέα με φίλους παρά να καταπιεστείτε δίνοντας το «παρών» σε μια μάζωξη με συγγενικά πρόσωπα που θα σας πρήξουν σχετικά με το πότε θα παντρευτείτε και γιατί δεν κάνατε οικογένεια. Στις 26/12 η Νέα Σελήνη και η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω προμηνύει σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σας και είναι ιδανική στιγμή για επενδύσεις και απόκτηση αγαθών. Η συμμετοχή του Δία, του πλανήτη της τύχης, δίνει νέες ευκαιρίες για αύξηση των κερδών και το τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει εξαιρετικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Έπειτα από πολλούς μήνες δοκιμασιών και ανώφελων συνεργασιών, ήρθε η στιγμή για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Στις 28/12 εισέρχεται και ο Ερμής στον Αιγόκερω και αρχίζει ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων και συμφωνιών. Πλέον ξέρετε τι πρέπει να προσέξετε και πώς να αποφύγετε φαφλατάδες που υπόσχονται τον ουρανό με τ’ άστρα. Η Πρωτοχρονιά σάς βρίσκει να ταξιδεύετε για να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας. Οι ελεύθεροι μην κλοτσάτε την τύχη σας και βγείτε να γνωρίσετε κόσμο. Ο ερωτισμός σας θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η βελτίωση των οικονομικών σας από τις 20/12 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο γίνεται την κατάλληλη στιγμή, που τα έξοδά σας είναι αυξημένα, κι έτσι θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Αγορές για τα παιδιά μπορεί να σας παρασύρουν σε σπατάλες και πρέπει να είστε προσεχτικοί με τη διαχείριση των πόρων σας. Τα Χριστούγεννα θα προτιμήσετε πιο ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σας και θα τις περάσετε σε μια μαγευτική τοποθεσία. Οι γονείς θα αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά, ενώ οι ελεύθεροι θα επιδοθείτε στο φλερτ και θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η Νέα Σελήνη και η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας στις 26/12 σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου διάρκειας έξι μηνών κατά τον οποίο θα βάλετε σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας επιθυμίες και θα κυνηγήσετε τα όνειρά σας με περισσή αποφασιστικότητα. Με τη συμμετοχή του Δία η τύχη θα σας χαμογελάσει και θα πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Ένας καινούργιος έρωτας θα ξεκινήσει με πολύ θετικούς οιωνούς και ο ερχομός ενός παιδιού θα σας δώσει την ολοκλήρωση που αναζητάτε. Αξιοποιήστε τη δημιουργικότητά σας, εξασκήστε τα ταλέντα σας, πάρτε ρίσκα και δοκιμάστε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις. Η διάθεσή σας για νέες εμπειρίες σάς κάνει ευρηματικούς και η ερωτική σας ζωή θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Την Πρωτοχρονιά θα την περάσετε παρέα με φίλους ή με αγαπημένα πρόσωπα. Κάντε μια ευχή και θα πραγματοποιηθεί. Οι καλλιτέχνες θα έχετε επιτυχίες και θα γίνετε ακόμα πιο δημοφιλείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας στις 20/12 σάς κάνει πιο αισθαντικούς, ενώ στρέφει το ενδιαφέρον στη βελτίωση της εμφάνισής σας. Αγορές για τον εαυτό σας, κούρες ομορφιάς και αλλαγές στα μαλλιά θα σας αναζωογονήσουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Προσέξτε τις υπερβολές με τα χρήματά σας. Μην ξεχνάτε πως έρχονται οι γιορτές και θα θέλετε να ξεφαντώσετε. Τα Χριστούγεννα θα είναι μια καλή στιγμή για σύσφιξη σχέσεων, ωστόσο οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό και θα κοντραριστείτε με κάποια μέλη της οικογένειας. Εσείς, δε, του 2ου δεκαημέρου μπορεί να διαπληκτιστείτε με φίλους, αν δεν ασπαστούν τις προτιμήσεις σας σχετικά με τον τρόπο διασκέδασης. Στις 26/12 η Νέα Σελήνη και η Ηλιακή Έκλειψη πραγματοποιούνται στον τομέα του ψυχισμού, των μυστικών και των εχθρών και σας ωθούν σε μια νέα προσέγγιση του τρόπου που αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες σας και τις ανάγκες των άλλων. Για να μπορέσετε να προχωρήσετε έχοντας μια ποιότητα ζωής, είναι απαραίτητο να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να ξεπεράσετε ενοχές που σας έχουν δημιουργήσει άτομα από το περιβάλλον σας. Στις 28/12 εισέρχεται και ο Ερμής Στον Αιγόκερω και καθώς το παρασκήνιο θα είναι έντονο, κάποιες αποκαλύψεις θα σας αναγκάσουν να ξεσκαρτάρετε τις σχέσεις σας. Η Πρωτοχρονιά σάς βρίσκει ήρεμους, πλέον ξέρετε τι θέλετε και τι πρέπει να προσέξετε και θα βάλετε νέα, γερά θεμέλια σε σχέσεις που αξίζουν. Μια χαρμόσυνη είδηση στην οικογένεια έρχεται με τη νέα χρονιά και οι αλλαγές στη ζωή σας θα είναι εξαιρετικές.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εποχή είστε πιο συμπονετικοί και θέλετε να προσφέρετε κατανόηση και στήριξη στους άλλους, κάτι που μπορεί να σας εξαντλήσει ψυχικά, αν δεν κάνετε κράτει. Στις 20/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και θα προτιμήσετε πιο ιδιωτικές στιγμές, ενώ θα γίνουν και κάποιες μυστικές επαφές με ένα πρόσωπο που σας πολιορκεί έντονα. Τα Χριστούγεννα μπορεί να σας πιάσει μελαγχολία, αν δεν έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, ωστόσο δεν θα πρέπει να σας πάρει από κάτω. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας προκειμένου να νιώσετε καλύτερα και μην αφήνετε να σας παρασύρει η συναισθηματική σας κατάσταση, η οποία θα είναι παροδική. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο μπορεί να ακυρώσετε μια μάζωξη αν νιώσετε πως κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη φιλοξενία και τη γενναιοδωρία σας. Στις 26/12 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη ταυτόχρονα με την Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω και η επιρροή της θα διαρκέσει για ένα εξάμηνο. Οι ιδέες θα είναι σε αφθονία και θα μπορέσετε να υλοποιήσετε αυτές που θα είναι σωστά μελετημένες. Με τη συμμετοχή του Δία θα έχετε την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας και θα πετύχετε τους στόχους σας μέσω έξυπνων συμμαχιών. Στις 28/12 έρχεται και ο Ερμής στον Αιγόκερω για να συμπληρώσει την πλανητική συστάδα που διανύει τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής και ουσιαστικά ξεκινά ένας κύκλος πολλών επαφών με φίλους και άτομα με τα οποία μπορεί να έχετε κοινό όραμα. Η Πρωτοχρονιά θα αποτελέσει σημείο εκκίνησης σε θέματα καριέρας και θα πραγματοποιηθεί μια επιθυμία σας. Κάντε μια ευχή και οραματιστείτε την επίτευξη των στόχων σας.