Αρχική Ν. Ηλείας Κατέστρεψαν με οξύ το αμάξι προέδρου Φιλοζωικής στην Ηλεία

Κατέστρεψαν με οξύ το αμάξι προέδρου Φιλοζωικής στην Ηλεία

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στα Κρέστενα Ηλείας, όταν χθες το πρωί η πρόεδρος της Φιλοζωικής της περιοχής και ο σύζυγός της, αντίκρυσαν το αμάξι τους λουσμένο με διαλυτικό οξύ, το οποίο είχε προκαλέσει μεγάλες ζημιές. 

Το ζευγάρι μετά το πρώτο σοκ, κάλεσε αμέσως την αστυνομία, που έχει επιληφθεί της υπόθεσης και ψάχνει τον δράστη ή τους δράστες για να τους οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Όπως δήλωσε ο σύζυγος της πρόεδρου της Φιλοζωικής Κρεστένων, ο βανδαλισμός στο αυτοκίνητο μπορεί να έγινε λόγω της ενασχόλησής τους με την προστασία των κακοποιημένων ζώων της περιοχής, αφού και χθες το πρωί, αλλά και την Τρίτη δέχτηκαν τηλέφωνο από άγνωστο αριθμό, όπου και τους απείλησαν.

ileia2

Αναλυτικά ο σύζυγος της πρόεδρου της Φιλοζωικής Κρεστένων τόνισε για αυτό το περίεργο συμβάν:

«Το αυτοκίνητο είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Το είδαν οι αστυνομικοί και … τρόμαξαν. Εμείς το βράδυ της Τρίτης λείπαμε και γυρίσαμε στο σπίτι αργά και παρκάραμε το αυτοκίνητο στο δημοτικό παρκινγκ. Και το πρωί που πήγαμε να το πάρουμε αντικρίσαμε αυτή την εικόνα. Η δολιοφθορά έχει γίνει με διαλυτικό. Έγινε μήνυση προς αγνώστους, το φωτογράφισαν το αυτοκίνητο οι αστυνομικοί και περιμένουμε να δούμε τι θα δείξει η έρευνα. Ελέγχουμε τα πάντα, κοιτάμε μήπως κάποιο διπλανό σπίτι έχει κάποια κάμερα και βρούμε ποιος το έκανε και το ψάχνουμε απ’ όλες τις πλευρές. Πιστεύουμε ότι έγινε λόγω της ενασχόλησης μας με την φιλοζωική Κρεστένων. Κάποιος έχει θέμα με μας, αλλά πιστεύω ότι αν έχεις κάποιο θέμα με έναν άνθρωπο του το λες, του κανείς μια μήνυση και δεν συμπεριφέρεσαι με αυτό τον τρόπο.

Είχαμε δεχτεί πριν το συμβάν τηλέφωνο από άγνωστο αριθμό κάτι που έγινε και σήμερα (χθες) το πρωί, και θα πάμε και στον εισαγγελέα για να βρούμε τον δράστη αυτού του βανδαλισμού».

Πηγή: www.patrisnews.com