Αρχική Ν. Αργολίδος Τι θα δούμε στο νέο καφέ της Χαράς στο Κολοκοτρωνίτσι Αργολίδας; (εικόνες)

Τι θα δούμε στο νέο καφέ της Χαράς στο Κολοκοτρωνίτσι Αργολίδας; (εικόνες)

 Οι Αργολικές Ειδήσεις εξασφάλισαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς» που ξεκίνησαν στο χωριό Καρυά στην Αργολίδα όπου έχει πλέον συνδεθεί στη συνείδηση των τηλεθεατών με το τηλεοπτικό Κολοκοτρωνίτσι του Χάρη Ρώμα.

Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους σεναριακά και δημιουργούν ξανά τον κόσμο του χωριού στο οποίο διαδραματίστηκε το ελληνικό «Σοκολά», όπου η Χαρά από την πρωτεύουσα με τα «ελαφρά ήθη» δεν είχε θέση στην τάξη και την ηθική του Κολοκοτρωνιτσίου.

Τα χρόνια πέρασαν όπως και στην πραγματική ζωή και οι πρωταγωνιστές του «Καφέ της Χαράς» – θα τους δούμε σχεδόν όλους, από τον φούρναρη και τον τσιγγούνη μπακάλη, ως τον Φατσέα και τον Τρελαντώνη – μεγάλωσαν και προχώρησαν τις ζωές τους μέχρι να τους συναντήσουμε ξανά το 2020.

Οι σεναριογράφοι της σειράς βάζουν και πάλι τους ήρωες του αλλοπρόσαλλου χωριού σε κίνηση 15 χρόνια από την ημέρα που η Χαρά Χάσκα και η κόρη της Βάλια εγκατέλειπαν το Κολοκοτρωνίτσι και τον Δήμαρχο και το Δημαρχόπουλο αντίστοιχα.

Όπως έγινε γνωστό από την πρώτη, επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1, για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», η Βάλια, δικηγόρος πια, αποφασίζει να επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι και να διαλευκάνει τις συνθήκες του εμπρησμού του καφέ της μητέρας της πριν από 15 χρόνια. Εκεί συναντά τον παιδικό της έρωτα, τον Μάνο (ναι, ο Μανωλάκης μεγάλωσε και τον φωνάζουν πια Μάνο) που όμως είναι αρραβωνιασμένος με μια άλλη γυναίκα.

Ο έρωτας της κόρης της Πρωτευουσιάνας και του γιου του Δήμαρχου φουντώνει ξανά, μόνο που θα πρέπει να περάσει πολλά εμπόδια. Και το κυριότερο από αυτά, στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς», είναι η άρνηση της Χαράς και του Περίανδρου να επιτρέψουν μια τέτοια επανασύνδεση.

Στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς» βλέπουμε μια από τις πρώτες εκρηκτικές συναντήσεις της Χαράς και του Περίανδρου, αλλά και τον Δήμαρχο από το «Καφέ της Χαράς» με την οικονόμο του την Τασία στο καφενείο του Φατσέα (ή μήπως δεν είναι πια του Φατσέα;).

Πηγή: argolikeseidhseis.gr