Αρχική Ν. Κορινθίας Ξεσπά ο σύζυγος της 73χρονης στους Αγιους Θεόδωρους: «Τωρα θα αναπαυθεί η...

Ξεσπά ο σύζυγος της 73χρονης στους Αγιους Θεόδωρους: «Τωρα θα αναπαυθεί η ψυχή της»

Ανάπαυση στην ψυχή της γυναίκας του, την οποία έχασε τόσο τραγικά πριν από μία εβδομάδα στους Αγίους Θεόδωρους, πιστεύει ότι θα φέρει η παράδοση των δραστών ο σύζυγος της αδικοχαμένης 73χρονης.

Συντετριμμένος ο ηλικιωμένος άνδρας ξέσπασε στην κάμερα του Alpha, περιγράφοντας πώς αναγνώρισε τους δράστες, οι οποίοι παράδόθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, μετά από αρκετές μέρες που παρέμεναν κρυμμένοι.  «Έκαναν κομμάτια τη γυναίκα μου, ήταν δύο αλήτες» είπε κλαίγοντας ο 80χρονος. Όπως είπε, το νέο της παράδοσής τους τον γέμισε ανακούφιση και πιστεύει ότι θα φέρει «ανάπαυση στην ψυχούλα της».

«Εγώ τους αναγνώρισα. Με πήγαν οι αστυνομικοί σε μία αίθουσα με τζαμαρία και λέω: “αυτός ήταν”! Τον είχα δει όταν πετάχτηκα από το σπίτι μου», συμπλήρωσε ο άνδρας της 73χρονης, που ήταν μπροστά όταν οι δύο ληστές πάτησαν με το όχημά τους τη γυναίκα τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

Τα λόγια των δραστών στις κάμερες

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καθ’ ομολογίαν δράστες της δολοφονίας της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Κορίνθου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Με χειροπέδες στα χέρια και κουκούλες στα πρόσωπα, μπήκαν στο γραφείο του εισαγγελέα και ζήτησαν προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν για το έγκλημα την ερχόμενη Τρίτη.

Κατά τη διάρκεια της άφιξής τους, επανέλαβαν πως έχουν μετανιώσει για το έγκλημα. Με γρήγορα βήματα οδηγήθηκαν στα ενδότερα και λίγο αργότερα βγήκαν για να μπουν στα αυτοκίνητα της Ασφάλειας. Τότε ο λιγοστός κόσμος που είχε συγκεντρωθεί ξέσπασε σε αποδοκιμασίες.

Πηγή: loutraki365.gr