Αρχική Ν. Κορινθίας Aνεξαρτητοποιήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Βουδούρης του Δήμου Βέλου Βόχας

Aνεξαρτητοποιήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Βουδούρης του Δήμου Βέλου Βόχας

EΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ

Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Η

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ  «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ»

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Του Γεώργιου Βουδούρη του Σπυρίδωνος, κατοίκου Ζευγολατιού,  Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Βέλου – Βόχας.

**************************************

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,   με την παρούσα σας  δηλώνω την παραίτησή  μου    και  την    αποχώρησή  μου  από  τον   συνδυασμό

 «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ»  του  οποίου  είμαι επικεφαλής,

συνδυασμό με τον οποίο εξελέγη στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ήδη με την παρούσα, σας δηλώνω ότι παραμένω ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέλου – Βόχας  καταθέτοντας την γνώμη μου και την ψήφο μου με ευθύτητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών το οποίο θέλησα και εξακολουθώ να θέλω να υπηρετήσω  προσφέροντας στον τόπο μου και στους συνδημότες  μου. Στην συμμετοχή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας ως δημοτικός σύμβουλος, ουδέποτε προέβαλλα το προσωπικό μου συμφέρον  και χωρίς να υπολογίσω το προσωπικό μου κόστος, πάντοτε εργάσθηκα με αυταπάρνηση, ειλικρίνεια και εντιμότητα για την πρόοδο των θεμάτων και την επίλυση των προβλημάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δυστυχώς όμως στην πορεία μου αυτή ήμουν μόνος. Πολύ γρήγορα διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει ούτε ιδεολογική ταύτιση ούτε εμπιστοσύνη στον συνδυασμό με τον οποίο εξελέγη.

Δεν έγινε εφικτό να αντιμετωπίσουμε από κοινού  τα προβλήματα που ανακύπτουν και να έχουμε μία κοινή πολιτική σε αυτά. Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας που με την ψήφο τους τίμησαν τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύω. Επειδή ο τρόπος της εσωτερικής λειτουργία της παράταξης και ο τρόπος διεκδίκησης των στόχων της ξεφεύγει από την δική μου προσωπική άποψη και δεοντολογία για τον τρόπο προσφοράς στον τόπο μου , αφού μέλημα μου είναι η επίλυση των προβλημάτων του δήμου μας και όχι η εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων , ούτε κατευθυνόμενες συμπεριφορές.

Για τους ανωτέρω λόγους,  Σας ΔΗΛΩΝΩ ότι παραμένω

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος μαχόμενος τα καθημερινά προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης τιμώντας την ψήφο των δημοτών που με εξέλεξαν στο Συμβούλιο του Δήμου μας.

Ζευγολατιό, 12/12/2019