Αρχική Eπικαιρότητα Προβλέψεις για την εβδομάδα 16 Δεκεμβρίου έως 22 Δεκεμβρίου 2019

Προβλέψεις για την εβδομάδα 16 Δεκεμβρίου έως 22 Δεκεμβρίου 2019

Κριός

Ξεκινάτε την εβδομάδα σας με αυτοπεποίθηση, καλή διάθεση και πολλές ευνοϊκές ευκαιρίες. Άνθιση θα  δείτε επίσης  σε θέματα που αφορούν τη δημιουργία, τα ταξίδια και καθετί που έχει να κάνει με την επαγγελματική σας εξέλιξη. Κλείνοντας όμως προς την Παρασκευή, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν, εξαιτίας δίκη σας έντασης.
Έτσι δεν αποκλείονται και κάποιες προστριβές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος

Θετική προβλέπεται εβδομάδα η οποία σας παρέχει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε ευχάριστα το χρόνο σας, με άτομα της οικογένειας και πολύ κοντινούς συγγενείς.  Εκμεταλλευτείτε αυτή την ωραία συγκυρία με τα ξαδέρφια και τα αδέρφια και λύστε θέματα που σας είχαν προβληματίσει  στο παρελθόν.   Προς το τέλος εβδομάδας δείξτε λίγο προσοχή σε θέματα καθημερινότητας και υγείας.  Από την επόμενη εβδομάδα πολύ καλύτερα.

Δίδυμος

Ξεκινώντας την εβδομάδα θα σας δοθεί το μήνυμα ότι μέσα από τις σχέσεις, θα έρθει  η πολύτιμη βοήθεια η οποία χρειάζεστε. Και αυτή δεν είναι άλλη από την στήριξη που θα έχετε μέσα από πολύ κοντινά σας συγγενικά πρόσωπα όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και την διαχείριση του. Έτσι η διάθεσή σας θα είναι πολύ πιο ευχάριστη προς το τέλος εβδομάδας και θα θελήσετε να διασκεδάσετε.

Καρκίνος

Αγαπημένοι καρκίνοι, το σούπερ focus της εβδομάδας θα δοθεί σε καθημερινότητα, εργασία, συνεργασίες και σχέσεις. Η γνώμη μου είναι ότι ειδικά στην αρχή της εβδομάδας οι επιρροές θα είναι πολύ πιο θετικές και η όλη διαχείριση θα εξαρτάται από εσάς. Ενώ προς το τέλος της εβδομάδας, οι συνθήκες οι οποίες θα επικρατήσουν δεν θα είναι και τόσο ελπιδοφόρες. Ειδικά στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, μπορεί να σας φέρουν σε αδιέξοδο.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα δεν θα λείψουν οι ευχάριστες συναντήσεις, οι διασκεδάσεις, τα καλέσματα και τα χάπενινγκς  που θα λάβετε μέρος. Καθώς επίσης και η ευχάριστη  δημιουργική απασχόληση σε θέματα καριέρας. Εντάξει μέσα σε όλα αυτά μπορεί να πληροφορηθείτε και για κακεντρεχή κυρίως σχόλια μέσα στο εργασιακό περιβάλλον. Τα οποία δημιουργούνται κυρίως λόγω ζήλιας. Παρόλα αυτά εσείς συνεχίζετε να εκπέμπεται λάμψη.

Παρθένος

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται ιδιαίτερη αισιόδοξη και χαρούμενη. Θα σας καταβάλει ευχάριστα η τάση να αγαπήσετε όλο τον κόσμο. Ώθηση θα υπάρξει σε διασκεδάσεις, ευχάριστες παρέες και κάθε είδους ευχαρίστηση. Επίσης θα δεχτείτε και θα προσφέρεται κάθε λογής δώρα. Μιας και είστε ένα ζώδιο προσφοράς, όταν νιώθετε χαρούμενοι αυτό το ανταποδίδετε  κυρίως συναισθηματικά.

Ζυγός

Εξακολουθεί να υπάρχει εύνοια κυρίως σε οικονομικά και σε συνθήκες εργασίες. Πρωτοποριακές ιδέες καθώς και έξυπνη επικοινωνία,   θα είναι οι βάσεις για να δρομολογήσετε κάποια θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Ιδανική  θα είναι αυτή η εβδομάδα για να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του σπιτιού σας. Προσοχή μόνο χρειάζεται σε θέματα υγείας που θα σας απασχολήσουν για πρόσωπα οικογενειακά.

Σκορπιός

Εμπιστευτείτε την δυνατή σας διαίσθηση καθώς και την πίστη σας στην ενθάρρυνση της. Η ευελιξία σας όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις καθώς και τις σχέσεις με τα πρόσωπα της οικογένειας, μόνο εξελικτική μπορεί να είναι. Έτσι λοιπόν θα είναι εφικτό να διεκπεραιώσετε οποιαδήποτε εκκρεμότητα και οποιαδήποτε πρόκληση. Αναμένεται επίσης κάποια θετική επιρροή στον οικονομικό τομέα.

Τοξότης

Αφυπνίστηκες θα είναι οι ιδέες που έλκετε αυτήν την εβδομάδα, μέσα από τη διέγερση του γαλαξιακού κέντρου. Οι οποίες θα σχετίζονται άμεσα με ανωτέρα θέματα πεποιθήσεων, φιλοσοφίας καθώς και δημιουργίας. Ίσως να πληροφορηθείτε επίσης για παρασκηνιακές δράσεις που έχουν δημιουργηθεί στο περιβάλλον της εργασίας. Όπως και να έχει αξιοποιήστε αυτές τις πληροφορίες σωστά.

Αιγόκερως

Έντονη θα είναι παρασκηνιακά αυτή η εβδομάδα προτού ξεκινήσουν τα γενέθλια σας. Παρότι πλησιάζουν οι γιορτές εσείς προσπαθείτε να κλείσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν ακόμα στο επαγγελματικό τομέα. Και αυτό είναι ότι πιο σωστό μπορείτε να κάνετε διότι από τις επόμενες εβδομάδες, θα μπορέσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα προσωπικά σας θέλω, στις ιδέες σας, στην δημιουργικότητα και σε ότι εκ των βαθέων σας ικανοποιεί.

Υδροχόος

Μη μου πείτε ότι θεωρητικά μία προσωπική σας εξαφάνιση, (φυσικά με δική σας πρωτοβουλία) δεν θα ήταν εξαιρετικά ωφέλιμη.  Έντονα σας απασχολούν λοιπόν οι διαπροσωπικές κρυφές σχέσεις σας. Μπορεί επίσης και κρυφά εισοδήματα. Ενώ  ο επαγγελματικός τομέας καθώς και ο οικονομικός έχουν  μία συνεχόμενη  ροή, υπέρ του δεόντως.  Εκμεταλλευτείτε αυτές τις θετικές συγκυρίες μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Ιχθείς

Είστε σαν πρωταγωνιστές αυτή την εβδομάδα, στο συγγραφικό έργο της αβάσταχτης ελαφρότητα του είναι. Άλλοτε ως εκφραστές της συνέπειας και της σοβαρότητας κι άλλοτε του κωμικού στοιχείου που καρμικά σας σπρώχνει η ζωή. Η καριέρα,
ο συλλογικός χώρος καθώς και οι φίλοι θα διαδραματίσουν μεγάλο ρόλο σε όλη αυτή την παρωδία. Όλα θα κριθούν λοιπόν  στο χειροκρότημα.

πηγή:astroteam.oroskopos.gr