Αρχική Ν. Κορινθίας Χ. Δήμας: Συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας

Χ. Δήμας: Συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και σε όλα τα στελέχη, το προσωπικό και τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας του νομού Κορινθίας, για τον εξαιρετικό επαγγελματισμό και συντονισμό που υπέδειξαν στον χειρισμό της υπόθεσης των Αγίων Θεοδώρων, καθ’ όλη τη διάρκεια των επιχειρήσεων για τον εντοπισμό των δραστών.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, το Τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων και το τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, καθώς συνέβαλαν τα μέγιστα στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το ζήτημα της Ασφάλειας είναι μείζον θέμα. Έχω πλήρη εικόνα των ελλείψεων και των προβλημάτων που υπάρχουν στα αστυνομικά τμήματα της περιοχή μας και τα έχω μεταφέρει στο αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες και πιέζουμε να συνεχιστεί. Η Ελλάδα οφείλει να είναι μια ασφαλής χώρα. Σ’ αυτή την κατεύθυνση θα κάνουμε ότι χρειαστεί για την προστασία της ζωής και της περιουσίας μας.