Αρχική Ν. Αρκαδίας Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Τρίπολης στον Κώστα Βλάση για την υπουργοποίησή του

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Τρίπολης στον Κώστα Βλάση για την υπουργοποίησή του

Αγαπητέ Κώστα


Είμαι βέβαιος ότι επιθυμείς να μιλάμε πάντα στον ενικό της φιλίας και της αλληλοεκτίμησης, ότι προτιμάς την ονομαστική προσφώνηση, έτσι όπως θέλουμε να  απευθυνόμαστε εμείς σε ένα δικό μας παιδί, σε ένα παιδί της Τρίπολης, και εσύ σε μας, τους συμπατριώτες και συμπολίτες σου.

Σε αυτό το παιδί, σε αυτόν τον Τριπολίτη και συνάδελφο, απευθύνω θερμά και από καρδιάς συγχαρητήρια για την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων, καθήκοντα που αναφέρονται σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό και ευαίσθητο τομέα, όπως είναι ο Απόδημος Ελληνισμός. Του Ελληνισμού αυτού εξέχον τμήμα είναι οι Απόδημοι Αρκάδες, οι οποίοι πάντοτε νοιάζονται για να προσφέρουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους (μας).

Πιστεύω ακράδαντα ότι με τη δική σου διαμεσολάβηση θα έρθουν πιο κοντά μας… Ιδιαίτερα τώρα, που η Ελλάδα ολόκληρη και η Τρίπολη ιδιαιτέρως ετοιμάζονται για τον εορτασμό – αναστοχασμό της εθνικής παλιγγενεσίας, ιδιαίτερα τώρα που ο Δήμος Τρίπολης επιχειρεί άλμα προς τα μπρος.

Σε αυτή την προσπάθεια μας σε περιμένουμε συμπαραστάτη.
Ευχές για προσωπική υγεία και επιτυχία, για οικογενειακή ευτυχία, βεβαιότητα για αδιάλειπτη και άριστη συνεργασία για το καλό της Τρίπολης και της Αρκαδίας γενικότερα.