Αρχική Ν. Κορινθίας Μπουνιές και κλωτσιές ανάμεσα σε γιατρό και ασθενή στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Μπουνιές και κλωτσιές ανάμεσα σε γιατρό και ασθενή στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Μπουνιές, κλωτσιές και βρισιές, περιλαμβάνονταν στο «μενού» άγριου καυγά που έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο Κορίνθου κάπου εκεί κοντά στα χειρουργεία  μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων ασθενών, αλλά και ιατρών.

Ο πρωτοφανής καυγάς, ξεκίνησε ξαφνικά με την εμπλοκή ενός γιατρού και ενός ασθενούς που άρχισαν να διαπληκτίζονται φραστικά. Στη συνέχεια, το επεισόδιο συνεχίστηκε με τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια.

Στο επεισόδιο επενέβησαν άλλοι εργαζόμενοι προκειμένου να χωρίσουν τους συμπλεκόμενους, πράγμα που χρειάστηκε αρκετά λεπτά για να επιτευχθεί λόγω του μένους των δύο ανδρών, όπως τόνιζαν αυτόπτες μάρτυρες.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει καταγγελία στην Αστυνομία για τα περαιτέρω εδώ να τονίσουμε ότι τον  τελευταίο καιρό η αστυνομία για τον ίδιο λόγο και για συνεχή επεισόδια πηγαινοέρχεται στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα αποτελέσει αντικείμενο έρευνας  του Υπουργείου Υγείας, αφού το γεγονός  διαδραματίσθηκε ενώπιον πολλών μαρτύρων εντός του νοσοκομείου.

πηγή- loutraki365.gr