Αρχική Ν. Αχαΐας Ανήλικος βάνδαλος κατέστρεψε εορταστικό στολισμό στην Πάτρα

Ανήλικος βάνδαλος κατέστρεψε εορταστικό στολισμό στην Πάτρα

Αμόκ καταστροφής κατέλαβε χωρίς αιτία δυο νεαρά παιδιά, ένα εκ των οποίων ανήλικο, που έκαναν επιδρομή στον χριστουγεννιάτικο στολισμό σε κεντρική πλατεία της Πάτρας και άρχισαν να προκαλούν ζημιές στα στολίδια και τις εορταστικές φιγούρες της φάτνης με αποτέλεσμα να συλληφθούν!

Οι νεαροί βάνδαλοι, ένας 19χρονος και ένας 15χρονος, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης το απόγευμα της Τρίτης, ενώ έσπαζαν τον διάκοσμο με τον οποίο είχε στολίσει την πλατεία ο Δήμος Πατρέων και συνελήφθησαν. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών στον οποίο οδηγήθηκαν τους άσκησε δίωξη για φθορά δημόσιας περιουσίας και στους γονείς του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθησαν δύο 17χρονες και δύο 18χρονες στο Αγρίνιο

Δυο ανήλικες ηλικίας 17 χρόνων και άλλες δυο 18χρονες μπήκαν για να ψωνίσουν σε ένα πολυκατάστημα στο Αγρίνιο, αλλά οι υπάλληλοι τις είδαν να κλέβουν διάφορα καλλυντικά και… εσώρουχα! Αμέσως ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας και οι τέσσερις γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενες για απόπειρα κλοπής από κοινού.