Αρχική Ν. Αρκαδίας 3,2,1 και … φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Τρίπολη! (βιντεο)

3,2,1 και … φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Τρίπολη! (βιντεο)

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και τη βροχή, ο κόσμος γέμισε την πλατεία Πετρινού, στην Τρίπολη, το απόγευμα της Τετάρτης, για να παρακολουθήσει από κοντά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, στην Πλατεία Πετρινού. Ο ∆ήµαρχος της πόλης, Κώστας Τζιούμης, µαζί µε τον Α” Βασίλη, τον Πάνο Μουζουρακη κι όλους τους δηµότες άναψαν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. 

Νωρίτερα, είχε καλοσωρίσει τον κόσμο η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ελένη Καρούντζου, ενώ ακολούθησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας και ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης.

Η Mary Poppins με το εντυπωσιακό της φόρεμα σκόρπισε μαγεία και χαμόγελα, όντας η οικοδέσποινα και η κεντρική παρουσιάστρια της γιορτής!
Επιβλητικός και χαρούμενος, ο ξυλοπόδαρος φορώντας ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη στολή, υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους θα τους διασκεδάσε με τα αστεία πειράγματά του.
Παράλληλα θεατρική παράσταση δρόμου και performing act με ζογκλέρ εντυπωσίασαν με τα κόλπα του για μικρούς και μεγάλους. Παραστάσεις παντομίμας του πνεύματος των Χριστουγέννων, Face Painting από ξωτικά και ο Άι Βασίλης με το ξωτικό του, διηγήθηκαν χριστουγεννιάτικες ιστορίες, ενώ το συντριβάνι σοκολάτας στην Πλ. Πετρινού ξετρέλανε τους μικρούς μας φίλους.