Αρχική Ν. Λακωνίας Ο ιερέας που κατηγορείται ότι ασελγούσε στη 12χρονη κατηγορεί τον παππού της...

Ο ιερέας που κατηγορείται ότι ασελγούσε στη 12χρονη κατηγορεί τον παππού της μικρής για ασέλγεια

Τον παππού της 12χρονης κατηγορεί πως ασελγούσε πάνω στο 12χρονο κορίτσι, ο ιερέας από τη Μάνη, που αντιμετωπίζει την ίδια κατηγορία.

Ο ιερέας που είχε σχέση με την μητέρα του κοριτσιού, το οποίο φέρεται να εκμεταλλευόταν σεξουαλικά, ανέφερε στις αρχές, πως η μικρή του εκμυστηρεύτηκε ότι ο παππούς της ασελγούσε πάνω της.

«Η μικρή μου είπε ότι την πείραξε ο παππούς της. Το είπα στη μητέρα της και αυτή μου είπε: μη δίνεις σημασία. Εγώ της μιλούσα και τη ρωτούσα πως περνούσε με την γιαγιά και τον παππού. Με αποκάλεσε μπαμπά και εκείνη τη στιγμή της είπα δεν θέλω να με λες μπαμπά, πάτερ Νίκο, γιατί δεν είμαι ο μπαμπάς σου. Μου είπε ότι θέλει να μου πει κάτι και είπε ότι ο παππούς τη βαρούσε και ότι την έβαζε στα πόδια του, την χάιδευε και κάποια στιγμή της ανέβασε τα ρούχα της», φέρεται να είπε σύμφωνα με το Star.

Μάνη: Ο ιερέας ισχυρίστηκε πως δεν πίστευαν την μικρή μητέρα και αδερφός

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ιερέας, την μητέρα της 12χρονης την γνώρισε σε ένα καφενείο, όταν εκείνη του ζήτησε να τον βοηθήσει να βρει δουλειά και αυτός της πρότεινε να μείνει στο σπίτι του, κάτι που έγινε τρεις ημέρες μετά. Ανέφερε πως όταν αποκάλυψε τα όσα του είπε η 12χρονη, η μητέρα της, αλλά και ο αδερφός της, δεν πίστεψαν ότι ο παππούς της ασελγούσε σε βάρος της, ενώ ανέφερε πως η μικρή κάπνιζε.

«Ποτέ δεν έμεινα μόνος μου με την μικρή στο σπίτι. Σε διαφορετικά δωμάτια μέναμε. Το παιδί κάπνιζε. Η μητέρα χτυπούσε το παιδί. Αν έκανε κάποια ζημιά είχε πάντα το χέρι σηκωμένο. Ενδιαφερόμουν για το παιδί. Είχα πει στη μητέρα να το πάω σχολείο, καθαρά για φιλανθρωπία το έκανα και τους φιλοξενούσα. Της παρείχα και τροφή και στέγη και μετά αυτή στράφηκε εναντίον μου και της είπα ο Θεός ας κρίνει εγώ έκανα αυτό που ένιωθα. Ποτέ δεν συνέβη αυτό το περιστατικό που λέει η μικρή», σχολίασε.

Απολογείται ο παππούς της 12χρονης

Εν τω μεταξύ, για σήμερα είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στην ανακρίτρια Γυθείου, ο παππούς του κοριτσιού. Ο ηλικιωμένος, που έχει κινητικά προβλήματα μετά από εγχείρηση που έκανε, θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας, η οποία παραμένει φιλοξενούμενη στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο παππούς της, με την σειρά του έχει ρίξει τις ευθύνες στον ιερέα, λέγοντας πως αυτός ήταν που ασελγούσε στην εγγονή του, αν και η 12χρονη κατήγγειλε και τους δύο στις αρχές. Η μητέρα της την ίδια ώρα, επιμένει πως δεν την έχει πειράξει ο παππούς της, ενώ αναμένεται να ζητήσει να πάρει πίσω την επιμέλεια του παιδιού της.