Αρχική Ν. Αρκαδίας Το “Αστέρι της ευχής” έρχεται και στην Τρίπολη!

Το “Αστέρι της ευχής” έρχεται και στην Τρίπολη!

TREEπολη και Make A Wish μαζί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Πετρινού! Ο Δήμος Τρίπολης θα φιλοξενήσει φέτος το “Αστέρι των ευχών” που…

Εκπληρώνει ευχές, μεταμορφώνει ζωές!…

…γιατί κάθε παιδί που πάσχει από μια πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια,
έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μίας ευχής, που βγαίνει αληθινή!

Τι είναι το Make A Wish;

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που

έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.  Ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980 και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά

Με παρουσία  σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 450.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 17 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη.

Στην Ελλάδα, ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχουμε εκπληρώσει περισσότερες από 2.020 ευχές, 200 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2017.

Ιστορίες ευχών!

2315 Make A Wish GR 5

Εύχομαι να αποκτήσω ένα αρμόνιο – Μαρίν, 12

2251 Make A Wish GR 6 1000x666

Εύχομαι να αποκτήσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο Βatman – Βatboy, 5

Δες και άλλες ευχές εδώ!

https://youtu.be/_6eE2LbRYfQ

Δωράκια με φαντασία!

Δείτε τα προϊόντα του e-shop εδώ και κάντε ένα δώρο για καλό σκοπό! Σχολικά και λευκά είδη, εποχικά και είδη σπιτιού, είδη δώρων και γραφείου, όλα θα τα βρείτε!

Διατίθενται κατόπιν παραγγελίας και σε μεγάλες ποσότητες για παιδικά πάρτι και επαγγελματικά δώρα!

Πηγή: kalimeraarkadia.gr