Αρχική Eπικαιρότητα Αυτό ειναι το αυτοκίνητο που παρέσυρε την ηλικιωμένη στους Αγιους Θεόδωρους

Αυτό ειναι το αυτοκίνητο που παρέσυρε την ηλικιωμένη στους Αγιους Θεόδωρους

Μία νέα φωτογραφία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το ασημί αυτοκίνητο, με το οποίο οι δράστες παρέσυραν και τραυμάτισαν θανάσιμα την 77χρονη στους Αγίους Θεοδώρους, προκειμένου να της κλέψουν ένα κόσμημα που φορούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής προέκυψε ότι ο θάνατος της ηλικιωμένης ήταν ακαριαίος, καθώς υπέστη κάταγμα στον αυχένα από τις ρόδες του αυτοκινήτου.
Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, από το Σάββατο όταν και συνέβη το σοκαριστικό περιστατικό. Οι έρευνες στρέφονται κυρίως σε καταυλισμούς Ρομά σε Κόρινθο και Μέγαρα, ενώ συνέδραμε και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. που “χτένισε” από αέρος την ευρύτερη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.
Σύμφωνα με το korinthostv.gr, οι έμπειροι άντρες της Ασφάλειας Κορίνθου που ερευνούν την υπόθεση, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι δράστες δεν ήταν από την περιοχή της Κορινθίας αλλά από την Δυτική Αττική. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν, είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη των κακοποιών.