Αρχική Ν. Αργολίδος Φανταστικό το Χριστουγεννιάτικο Ναύπλιο!

Φανταστικό το Χριστουγεννιάτικο Ναύπλιο!

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Ναύπλιο, με  λίγες ακόμα αλλά σημαντικές προσθήκες να υπολείπονται.

Χιλιάδες πολύχρωμα λαμπιόνια στολίζουν κεντρικά σημεία της πόλης, όπως η πλατεία Καποδίστρια, το πάρκο Κολοκοτρώνη, η Αμαλίας, ο μεγάλος δρόμος (Β.Κωνσταντίνου), και τα στενά στην παλιά πόλη με πολλά μπαλκόνια νεοκλασικών που ήδη ντύθηκαν στα γιορτινά, ενώ ακόμα και το Δημαρχείο στην πλατεία Τριών Ναυάρχων στολίστηκε και αυτό.

 Οι προετοιμασίες της δημοτικής αρχής του Δήμου Ναυπλιέων μπαίνουν στην τελική ευθεία ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και βέβαια της λειτουργίας για 7η συνεχόμενη χρονιά του «Πάρκου του Αη Βασίλη» που φέτος θα λειτουργήσει στην πλατεία Καποδίστρια.

Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο θα γίνει το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 6.30 το απόγευμα, το οποίο παραδοσιακά θα συνδυαστεί με μία συναυλία.

Η έναρξη του Πάρκου του Αη Βασίλη αναμένεται να γίνει, στις 15 Δεκεμβρίου και θα επιφυλάσσει μία έκπληξη στους μικρούς μας φίλους. Μια μεγάλη ομάδα από ξυλοπόδαρους, ταχυδακτυλουργούς και διασκεδαστές θα διεγείρουν τη φαντασία των μικρών και μεγάλων παιδιών. Η λειτουργία του Πάρκου του θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιανουαρίου 2020.

Τέλος, για πρώτη φορά φέτος θα ανάψει τα φώτα του και το εναλλακτικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, της Πύλης Πολιτισμού σε συνεργασία με το Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, στην πλατεία Ωνάση, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, το οποίο θα συνδυαστεί με ένα μεγάλο DJs πάρτι με αγαπημένους ήχους από καλλιτέχνες με απήχηση στις νεαρές κυρίως ηλικίες.