Αρχική Ν. Κορινθίας «Ντου» αστυνομικών σε καταυλισμό Ρομά για να βρεθούν οι δολοφόνοι

«Ντου» αστυνομικών σε καταυλισμό Ρομά για να βρεθούν οι δολοφόνοι

Σε πρώτη προτεραιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου όταν έγινε γνωστή η υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης 77χρονης στους Αγίους Θεοδώρους.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες σε τουλάχιστον πέντε καταυλισμούς σε ΜέγαραΚορινθίακαι Δυτική Αττική για τον εντοπισμό των υπόπτων, ενώ έχει ενισχυθεί η αστυνομική παρουσία στην περιοχή της Κορίνθου με αστυνομικούς από την Αττική.

Παράλληλα, έρευνες πραγματοποιεί και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. από αέρος. 

Συγκλονίζει ο γιος της γυναίκας – Πώς περιγράφει το περιστατικό

Ο γιος της ηλικιωμένης, που είδε με τα ίδια του τα μάτια το τραγικό περιστατικό, μίλησε στο Star: «Ήρθαν στην πόρτα μας μπροστά. Σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο και φώναξαν. Βγήκε η μάνα μου έξω. Εγώ ήμουν με πατερίτσες μέσα κι εκείνη τη στιγμή πήγαν να τη βουτήξουν ή από το λαιμό να της πάρουν το χρυσαφικό της, την αλυσίδα της ή κάτι».

«Ήρθαν σε πάλη και μετά την πάτησαν με το αυτοκίνητο. Τη χτύπησαν μπροστά, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της. Φώναξε Γιώργο, εμένα, έτρεξα στην πόρτα με τις πατερίτσες, μαζί με τον πατέρα μου και μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου, πρέπει να είχε πάει μπροστά στο αμάξι, να την έβαλαν μπροστά και να την πάτησαν», πρόσθεσε. 

Το περιστατικό

Οι δύο δράστες φέρονται να προσπάθησαν να εισβάλουν σε σπίτι επί της οδού Ανθέων, αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ηλικιωμένη. Τότε ξεκίνησε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια προς τον σύζυγο και τον γιο της που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και μπήκαν στο αυτοκίνητό του. Εκείνη την στιγμή η γυναίκα, μπήκε μπροστά στο όχημα προκειμένου να τους αναγκάσει να σταματήσουν με τους δράστες όμως να αναπτύσσουν ταχύτητα και να παρασύρουν την άτυχη γυναίκα η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα.  Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού και σύλληψης των δραστών.