Αρχική Ν. Αχαΐας 23χρονος στην Πάτρα παρίστανε τη γυναίκα και εβαζε ανήλικες να ξεγυμνώνονται

23χρονος στην Πάτρα παρίστανε τη γυναίκα και εβαζε ανήλικες να ξεγυμνώνονται

Ολόκληρο κανάλι είχε στήσει στο ψεύτικο προφίλ που είχε δημιουργήσει με γυναικείο όνομα σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένας 23χρονος από την Πάτρα, ο οποίος μετέδιδε live τις συνομιλίες του με ανήλικα κορίτσια τα οποία προέτρεπε να συμμετέχουν σε πορνογραφικές σκηνές!

Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες ότι η υποτιθέμενη γυναίκα ζητούσε από τα κορίτσια να δείχνουν τα απόκρυφα σημεία του σώματός τους σε ζωντανή μετάδοση, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών ξεκίνησαν διαδικτυακές έρευνες. Τα ψηφιακά ίχνη οδήγησαν στην ταυτοποίηση των στοιχείων του 23χρονου δράστη, ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του.

Μάλιστα, τη στιγμή που έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί, ο φορητός υπολογιστής του, ο οποίος κατασχέθηκε ήταν συνδεδεμένος στο κανάλι του μέσου κοινωνική δικτύωσης. Εκτός από αυτόν, οι άνδρες της Ασφαλείας κατέσχεσαν και αποθηκευμένο βίντεο με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για πορνογραφία και παρενόχληση ανηλίκων.