Αρχική Ν. Αχαΐας Ποια ειναι η πρώην Δημοτική Συμβουλος που κρατούσαν όμηρο κουκουλοφόροι στο ίδιο...

Ποια ειναι η πρώην Δημοτική Συμβουλος που κρατούσαν όμηρο κουκουλοφόροι στο ίδιο της το σπίτι!

Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησε το βράδυ της Τετάρτης πρώην δημοτική σύμβουλος του δήμου Δυτικής Αχαΐας, όταν εισέβαλαν στο σπίτι της (1:30 τα ξημερώματα) πέντε κουκουλοφόροι.

Οι πέντε άγνωστοι όρμησαν επάνω της και την ακινητοποίησαν, ενώ την απειλούσαν με ένα κατσαβίδι να τους πει πού κρύβει τα λεφτά και τα χρυσαφικά της.

Πήραν ό,τι βρήκαν στο χρηματοκιβώτιο, στο οποίο η γυναίκα κρατούσε εκεί και οικογενειακά κειμήλια, όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Στη συνέχεια έκαναν άνω – κάτω όλο το σπίτι, ενώ επιτέθηκαν και στον σύζυγο της πρώην δημοτικής συμβούλο, ο οποίος προσάθησε να αντισταθεί.

Μάλιστα, οι δράστες πριν φύγουν από το σπίτι πήραν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, ενώ «ξήλωσαν» και τις σταθερές τηλεφωνικές συνδέσεις και το ρούτερ, ώστε το ζευγάρι να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν και εκείνοι να έχουν το απαραίτητο χρόνο να εξαφανιστούν.

Η γυναίκα, λίγο αργότερα και σε κατάσταση σοκ πήγε στην Αστυνομία, έδωσε κατάθεση και οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. 

Η γυναίκα σε δηλώσεις που έκανε μετά την περιπέτεια που βίωσε ανέφερε ότι «κάποια στιγμή πήγα να λιποθυμήσω» και ζήτησε νερό από τους δράστες. Όταν ο ένας εκ των πέντε της έδωσε το νερό εκείνη ρώτησε «γιατί μας το κάνετε αυτό;» και η απάντησή του ήταν «δεν έχουμε να φάμε»… 

Πηγή: tempo24.news