Αρχική Ν. Κορινθίας Αν ρωτούσατε τους Δημότες σας κύριε Νανόπουλε ορίστε τι θα σας έλεγαν...

Αν ρωτούσατε τους Δημότες σας κύριε Νανόπουλε ορίστε τι θα σας έλεγαν για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Και αφού ήρθε αυτό το δείγμα αρχιτεκτονικής και τέχνης χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πόλη που μόνο κόκκινα χαλιά δεν είχαμε στρώσει για να το υποδεχτούμε λόγω της τσουχτερής τιμής του, πάμε να δούμε τι μας είπαν οι Κορίνθιοι που επικοινώνησαν μαζί μας.

Οι Κορίνθιοι λοιπόν θα ήθελαν την Παρασκευή να στηθεί μία πραγματική γιορτή για μικρούς και μεγάλους κύριε Νανόπουλε. Να αγοράσετε με τα χρήματά τους που τα διαχειρίζεστε ένα τεράστιο δέντρο, άξιο της πανέμορφης πλατείας μας και πολλά, άπειρα στολίδια.

Αποτέλεσμα εικόνας για παιδιά στολίζουν δέντρο

Να καλέσετε σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς και να στολίσουν τα παιδιά το δέντρο της πόλης μας όπως στολίζουν στα σχολεία και στα σπίτια τους. Τις τελευταίες πινελιές να τις έβαζαν οι υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών με αμέτρητα πολύχρωμα φωτάκια και όλοι μαζί να ανάψετε το δέντρο που σηματοδοτεί την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης…!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για παιδιά στολίζουν δέντρο σε χωριο

Αν ρωτούσατε κύριε Νανόπουλε αυτά θα σας έλεγαν γιατί τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς για τα παιδιά της πόλης μας και για όσους γινόμαστε έστω και για λίγο παιδιά. Το έργο τέχνης που αγοράσατε δεν ταιριάζει με τους Κορίνθιους και την κουλτούρα μας, ή για να είμαι και δίκαιη ταιριάζει με μία μικρή μερίδα κόσμου και σίγουρα δεν θα το απολαύσουν τα παιδιά !!!

Σ.Μπαλή