Αρχική Eπικαιρότητα Σοκ: ποντίκια δάγκωσαν βρέφος 5 μηνών

Σοκ: ποντίκια δάγκωσαν βρέφος 5 μηνών

Ακόμα ένα περιστατικό με θύμα βρέφος έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στον Έβρο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ένα βρέφος πέντε μηνών διακομίστηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου φέροντας σοβαρά τραύματα από δαγκωματιές ποντικιών.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους εφημερεύοντες ιατρούς, το βρέφος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Αξίζει να αναφερθεί, ωστόσο, πως η επίθεση στο βρέφος δεν έγινε άμεσα αντιληπτή από τους γονείς του αφού σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν έγινε τα ξημερώματα κατά τον ύπνο του βρέφους.

Ο πατέρας του άτυχου βρέφους συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνου, ενώ η μητέρα του σύμφωνα με αναφορές είναι κάτω των 18 ετών.

Μετά την διακομιδή του βρέφους στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ο διοικητής του νοσοκομείου του Διδυμοτείχου δήλωσε μεταξύ άλλων πως:

«Το παιδί ήρθε 8:30 το πρωί στο νοσοκομείο μας, το έφερε ο παππούς του.  Δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ήταν αφυδατωμένο και με υποθερμία. 

Τα τραύματα που φέρει έχουν χαρακτηριστεί σοβαρά από την γιατρό. Αυτή τη στιγμή το παιδάκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. 

Όταν έφυγε από εμάς η κατάσταση της υγείας του παιδιού ήταν σταθερή».