Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Βασίλης Νανόπουλος ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικη φιέστα και ας μην κάνει μέριμνα για...

Ο Βασίλης Νανόπουλος ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικη φιέστα και ας μην κάνει μέριμνα για τις ευπαθείς ομάδες ….. Ντροπή Αρχοντες !!

Πάμε όλοι λοιπόν στις 6 Δεκεμβρίου να ζήσουμε την μεγάλη μέρα για την πόλη μας. Πάμε να ανάψουμε τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήνει η Συμμαχία του Δημοτικού Μεγάρου, φορέστε τα καλά σας για τις selfie και μην ξεχάσετε να τους χειροκροτήσετε στο άναμμα !!!!

Χειροκροτείστε την φιέστα των 12.000 και πλέον ευρώ (κάποια στιγμή θα γίνει και η οικονομική σούμα της φιέστας), χειροκροτείστε όλους αυτούς με πολύ δύναμη στα χέρια σας γιατί έχουν κάνει το ωραιότερο που θα μπορούσε να κάνει δημοτική αρχή. Εχουν αφήσει άδειο το κοινωνικό παντοπωλείο ενώ έχουν σύμβαση γιατί δεν τους αρέσει ο ανάδοχος. Δεν ταιριάζει στο μάτι τους, δεν τους γεμίζει η φάτσα του, σιγά μην σας ρωτήσουν κιόλας και με ρωτήσουν γιατί δεν θα κάνουν Χριστούγεννα οι φτωχοί της πόλης…..

Που περιμένουν πως και πως τα Χριστούγεννα για ένα κιλό κρέας, για ένα πακέτο μακαρόνια παραπάνω, για ένα πελτέ, για μια κονσέρβα. Οχι κύριοι, εμείς αυτό που έχουμε να σας προσφέρουμε είναι ένα πλούσιο δέντρο. Τι; Δεν τρώγεται; Δεν μας νοιάζει, αυτό έχουμε, εμείς είμαστε και ότι θέλουμε κάνουμε !!! Ντροπή σας Αρχοντες, ντροπή και μόνο για αυτούς τους ανθρώπους που θα ήθελα να έχουν μία ομάδα, έναν σύλλογο για να κατέβω μαζί τους στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου πολυτελούς δέντρου σας !!! Να έρθω μαζί τους στο βήμα και να το ανάψουμε μαζί σας, ίσως για να έβλεπα κάτω από τα καλοσιδερωμένα κοστούμια σας την έκφρασή σας.

Αλλά δεν θα έρθουν γιατί ίσως να ζητιανεύουν για ένα μεροκάματο, ίσως και να ψάχνουν στα σκουπίδια και έτσι δεν θα έρθω κι εγώ να αποθανατίσω την φιέστα σας. Γιατί αυτά είναι τα εύκολα, τα δύσκολα είναι να κάνεις έργο που δεν φαίνεται αλλά κερδίζεις καρδιές και ανθρώπους …… !!!

Με σεβασμό σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα είναι σαν τα δικά σας !!!

Σοφία Μπαλή