Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Δικηγόρος του μηνυτή της διαχειρίστριας του peloponnisosnews “παίρνει”δουλειά από τον Δήμο...

Ο Δικηγόρος του μηνυτή της διαχειρίστριας του peloponnisosnews “παίρνει”δουλειά από τον Δήμο Κορινθίων

Το νόμιμο είναι και ηθικό κύριε Νανόπουλε; Αναρωτιέμαι η αδαής συντάκτρια και διαχειρίστρια του peloponnisosnews ενώ έχω την απάντηση.

Ο μηνυτής μου και μηνυτής της κυρίας Μαυραγάνη και της κυρίας Τρούγια κύριος Κασκαντίρης όρισε το 2014 δικηγόρο της υπόθεσης του τον κύριο Γεώργιο Παναγιώτου. Ωστόσο και στην μήνυση και στην αγωγή του μόνο κατά εμού ο κύριος Βασίλης Νανόπουλος επίσης όρισε τότε (2014) τον ίδιο δικηγόρο κύριος Γεώργιο Παναγιώτου. Ολα καλά μέχρι εδώ και τουλάχιστον όσες φορές έχουμε συναντηθεί στις δικηγορικές αίθουσες με την ελάχιστη εμπειρία μου από Δικαστήρια διαπίστωσα ότι είναι άξιος νομικός παρότι αθωωθήκαμε στην υπόθεση του κυρίου Κασκαντίρη και οι τρεις ομόφωνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος δικηγόρος δεν είναι άξιος και μάχιμος μέσα στις δικαστικές αίθουσες.

Με σημερινή της απόφαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κορινθίων ορίζει τον κύριο Γεώργιο Παναγιώτου πληρεξούσιο Δικηγόρο του Δήμου να παραστεί στο Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Κορίνθου για εκδίκαση υπόθεσης.

Νομιμότατη διαδικασία, όμως ………

  1. Είναι ηθικό ότι ο ίδιος δικηγόρος έχει χρησιμοποιηθεί από εσάς τον ίδιο κύριε Νανόπουλε σε υπόθεσή σας εναντίον μου;
  2. Είναι ηθικό ότι ο ίδιος δικηγόρος έχει χρησιμοποιηθεί σε υπόθεση του κυρίου Κασκαντίρη εναντίον εμού, της κυρίας Μαυραγάνη και της κυρίας Τρούγια και είσασταν και μάρτυρας του;

Ναι, θα επαναλάβω ότι είναι νόμιμο, αλλά είναι και ηθικό;

Σοφία Μπαλή