Αρχική Eπικαιρότητα Επεισόδια… και ξύλο με τον Αλέξη Κούγια (βίντεο)

Επεισόδια… και ξύλο με τον Αλέξη Κούγια (βίντεο)

Ο Αλέξης Κούγιας γιορτάζει τη νίκη της ομάδας του επί του Βόλου, αλλά το κλίμα από ένα σημείο και μετά δεν είναι πανηγυρικό. Τι δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο…
Ο Αλέξης Κούγιας πρωταγωνιστεί σε επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (30-11-2019), σε νυχτερινό κέντρο στη Λάρισα. Ο γνωστός ποινικολόγος είχε πάει μαζί με την παρέα του, σε νυχτερινό κέντρο, για να γιορτάσει τη νίκη της ομάδας του επί του Βόλου, με σκορ 2-1.
Στο βίντεο που τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο, βλέπουμε έναν άγνωστο άντρα να πλησιάζει το τραπέζι του δικηγόρου με απειλητικές διαθέσεις. Ήταν η στιγμή που ο τραγουδιστής του κέντρου τραγουδούσε τον ύμνο της ΑΕΛ, με την ατμόσφαιρα στο κέντρο να είναι πανηγυρική.
Ο Αλέξης Κούγιας κάθεται για την ώρα στη θέση του. Ο εν λόγω άνδρας φαίνεται να πλησιάζει το τραπέζι του ποινικολόγου και να του λέει κάτι σε έξαλλη κατάσταση.
Ο Αλέξης Κούγιας αντιδράει ταχύτατα. Αρχικά του πετάει νερό από ένα ποτήρι ενώ αμέσως μετά υψώνει τις γροθιές του κάνοντας κίνηση να επιτεθεί. Σε αυτό το σημείο, το βίντεο ολοκληρώνεται απότομα.
O διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ, μιλώντας στο protothema.gr, επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συμπλοκή όχι μάλιστα μόνο με τον άνδρα που φαίνεται στο βίντεο αλλά και με έναν ακόμη από το διπλανό τραπέζι, ο οποίος φέρεται να ενόχλησε τη συνοδό του δικηγόρου δευτερόλεπτα πριν.
«Ο ένας την ενόχλησε και τον απώθησα και ο φίλος του που ήταν δίπλα του, ήρθε να ζητήσει τον λόγο, οπότε αναγκάστηκα να απωθήσω κι αυτόν προκειμένου να προστατέψω την παρέα μου» εξηγεί ο γνωστός ποινικολόγος.
Πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε τους δυο άνδρες, συμπληρώνοντας πως πρόκειται για ένα ατυχές συμβάν απ’ αυτά που συμβαίνουν στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης συνήθως εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

https://youtu.be/SwpQXGwUch0

Επίσης, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε νέο βίντεο, το οποίο φανερώνει τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε το συμβάν.

Ο εν λόγω άνδρας στην αρχή βρίσκεται μπροστά από τον καλλιτέχνη που τραγουδάει τον ύμνο της ΑΕΛ, στη συνέχεια στρέφεται προς τον Αλέξη Κούγια και το… θερμό επεισόδιο ακολουθεί.