Αρχική Ν. Κορινθίας Oι σχολικοί χοροί στο Λουτράκι με τα μάτια ενός μαθητή…..!!!

Oι σχολικοί χοροί στο Λουτράκι με τα μάτια ενός μαθητή…..!!!

Με έκπληξή μου διάβασα σήμερα το πρωί ένα άρθρο για τους υποτιθέμενους σχολικούς χορούς στο Λουτράκι και πραγματικά θεώρησα ότι μάλλον συμμετέχω σε κάποιους άλλους εγώ.

Είμαι μαθητής Λυκείου και πηγαίνω με την παρέα μου σε όλους αυτούς τους χορούς που με ιδιαίτερη υπευθυνότητα διοργανώνουν συμμαθητές μας από άλλα σχολεία. Είναι φίλοι μας και η διαδικασία είναι πολύ απλή. Γίνεται γνωστός πολύ γρήγορα ένας χορός μέσω των social media και δηλώνουμε συμμετοχή γιατί είναι ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα μέσα στο πολύ φορτωμένο πρόγραμμά μας.

Τα νυχτερινά μαγαζιά που διοργανώνονται οι χοροί έχουν επιλεγεί από τους συμμαθητές μας με αυστηρά κριτήρια και αφού έχουν μιλησει και οι ίδιοι και οι γονείς τους με τους ιδιοκτήτες.

Ποτέ μα ποτέ (τι ψέμματα γράφουν) δεν μας έχουν σερβίρει αλκοόλ, ποτέ μα ποτέ δεν ζητήσαμε γιατί δεν πίνουμε αλλά και γιατί ξέρουμε ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τον νόμο. Ποτέ μα ποτέ δεν έχω δει κάποιον συνομίληκό μου να καπνίζει ή να πίνει σε αυτά τα μαγαζιά. Το τι κάνουν έξω δεν με νοιάζει και είναι και κάτι που αφορά τους ίδιους και την οικογένειά τους.

Πραγματικά ελπίζω να μην διαστρεβλώνετε εσείς οι δημοσιογράφοι την πραγματικότητα που ζούμε οι έφηβοι και την διασκέδασή μας και κάνετε τους γονείς μας να ανησυχούν αφού είναι χώροι που τους έχουν ελέγξει οι ίδιοι.

Θα ήθελα να διατηρήσω την ανωνυμία μου

Ευχαριστώ το peloponnisosnews για την φιλοξενία του άρθρου

Ενας μαθητής Λυκείου, με πολλά όνειρα για την ζωή του και το μέλλον του αλλά και ειλικρινής και αληθινός στις αρχές που έχω πάρει από το σπίτι μου…..