Αρχική Ν. Αρκαδίας “Γαλλικά» στο Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας- «Τι λέει αυτο το αρ… ;»

“Γαλλικά» στο Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας- «Τι λέει αυτο το αρ… ;»

Εκτός ορίων βγήκε ο καυγάς στο δημοτικό συμβούλιο Γορτυνίας, με αφορμή την αντίδραση του πρώην δημάρχου, στην κριτική που δέχθηκε.

Σύμφωνα με το arcadiaspot.gr, ο καυγάς ξεκίνησε κατά τη συζήτηση για το θέμα των σχαρών για τα όμβρια στην πλατεία της Βυτίνας και την τοποθέτηση επιχειρηματία ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν έκανε σωστά το έργο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περισσότερα προβλήματα.

Τον λόγο πήρε ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Δημάκος, που είπε ότι ο πρώην Δήμαρχος δεν κοιτούσε τα έργα αλλά το «ψητό».

Η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην δημάρχου Γιαννόπουλου, που ανέφερε: «τι λέει αυτό το αρ……;» ξεσηκώνοντας με την έκφρασή του τους παριστάμενους.

Στη συζήτηση παρενέβη ο νυν δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης που ανέφερε ότι επί δημαρχίας του κ. Γιαννόπουλου και ο ίδιος δέχθηκε βρισιές και κάλεσε τον προκάτοχό του να ανακαλέσει.

Ο κ. Γιαννόπουλος δεν ανακάλεσε και η συνεδρίαση διεκόπη.

Μετά από λίγα λεπτά ξανάρχισε η συνεδρίαση και ο κ.Γιαννόπουλος είπε : «και για εσάς θα λένε μεθαύριο ότι κοιτάζετε το ψητό».

«Δεν έχω να ζητήσω συγγνώμη για τίποτα, «ψητό» εννοούσα το έργο, αλλά αν νομίζατε κάτι άλλο όποιος έχει τη μύγα…», ήταν η απάντησή του.