Αρχική Ν. Κορινθίας Σκάνδαλο στο Δήμο Κορινθίων-Αφήνουν 150 δικαιούχους εργαζόμενους χωρίς γάλα…!!!

Σκάνδαλο στο Δήμο Κορινθίων-Αφήνουν 150 δικαιούχους εργαζόμενους χωρίς γάλα…!!!

Και άλλο ένα σκάνδαλο μετά το κοινωνικό Παντοπωλείο έρχεται να προστεθεί στην λίστα του Δήμου Κορινθίων που ενδεχομένως να είναι και η μοναδική νέα δημοτική αρχή πανελλαδικά που κάνει τόσο ντόρο. Για τα του Κοινωνικού Παντοπωλείου τα έχουμε πει δεκάδες φορές και ενώ έχουμε καθημερινές καταγγελίες από τους δικαιούχους, στο Μέγαρο της Συμμαχίας στολίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα των 12.000 ευρώ, διαλέγουν το κοστούμι τους για την φωταγώγηση της πόλης και οπλίζουν τις φωτογραφικές μηχανές που θα αποθανατίσουν την σημαντική τους αυτή στιγμή.

Σήμερα το πρωί είχαμε και άλλη καταγγελία, σοκαριστική και αυτή όσο και οι προηγούμενες. Οι εργαζόμενοι του Δήμου Κορινθίων που εργάζονται στην καθαριότητα, στο πράσινο, στα κοιμητήρια και εισπνεύουν καθημερινά ουσίες που δεν βρίσκονται εκεί που δουλεύουν οι υπόλοιποι (γραφεία, μέγαρο της συμμαχίας) δικαιούνται ένα μπουκάλι γάλα την ημέρα. Αυτό δεν είναι κάποια παροχή μόνο για το Δήμο Κορινθίων αλλά για τους συγκεκριμένους δικαιούχους σε όλους τους Δήμους της χώρας.

Ο Δήμος Κορινθίων όμως παρότι έχει υπογεγραμμένη σύμβαση από τις 23/08/2019 αρνείται να παραγγείλει γάλα για τους 150 περίπου δικαιούχους από τον Ανάδοχο. Η Συμμαχία του “φαίνεσθαι” δεν δίνει εντολή στους διευθυντές των υπηρεσιών να προμηθεύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο με τρόφιμα βάσει της ίδια σύμβασης αλλά και με γάλα.

Μηδέν κοινωνική πολιτική, μηδέν φροντίδα στις ευπαθείς ομάδες, μηδέν στο πηλίκο ……. !!!!!

Αυτά και για σήμερα από το Μέγαρο της Συμμαχίας 28/11/2019 !!!!

Υ.Σ : Επισυνάπτουμε την σύμβαση για τους ……. διαφωνούντες αλλά και για τους Συμμάχους του Μεγάρου μήπως και δεν έχει πέσει στην αντίληψή τους ….!!!! Κάντε στην άκρη την αλαζονεία σας και τα “προεκλογικά σας συμβόλαια” και νοιαστείτε για τους λιγότερους ευνοούμενους της ζωής από εσάς …!!!