Αρχική Eπικαιρότητα Μάνα χρησιμοποιούσε τον γιο της για να κλέβει προϊόντα από κατάστημα

Μάνα χρησιμοποιούσε τον γιο της για να κλέβει προϊόντα από κατάστημα

Τον ανήλικο γιο της χρησιμοποιούσε ως «βιτρίνα» για να μην κινεί υποψίες στους υπαλλήλους μια νεαρή Ελληνίδα που επισκεπτόταν συχνά ένα κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας με το πρόσχημα ότι θα ψώνιζε, αλλά σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις προέκυψε ότι… ξάφριζε προϊόντα!

Η 30χρονη μητέρα έγινε αντιληπτή την στιγμή που έκρυβε στην τσάντα της εμπορεύματα και ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί της Αλεξάνδρειας, οι οποίοι της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στο τμήμα μαζί με το παιδί της! Τα αξίας μόλις 30 ευρώ προϊόντα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στο κατάστημα. Ωστόσο, στη διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι και τον περασμένο Σεπτέμβριο η 30χρονη είχε κλέψει προϊόντα αξίας 80 ευρώ από το ίδιο κατάστημα, πάλι χρησιμοποιώντας τον γιο της ως προκάλυμμα!

Έκλεβε χάλκινα αντικείμενα από μνήματα 56χρονος 

Δεκάδες μνήματα σε τρία κοιμητήρια στις περιοχές Βαθύ, Φάρο και Καλοχώρι Αυλίδας είχε ρημάξει το τελευταίο δεκαήμερο ένας 56χρονος «κυνηγός» χαλκού, ο οποίος ξήλωνε καντήλια, μπρούτζινους σταυρούς, βάζα και γλάστρες προκαλώντας σημαντικές ζημιές στους τάφους! Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.