Αρχική Eπικαιρότητα Η Ελενη Φουρέϊρα προσποιείται οργασμο on air! (Βίντεο)

Η Ελενη Φουρέϊρα προσποιείται οργασμο on air! (Βίντεο)

Η Ελένη Φουρέιρα καλεσμένη στις «Μύγες» στο πλαίσιο της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου προσποιήθηκε οργασμό on air, αφήνοντας άφωνο το τηλεοπτικό κοινό.

Στην αρχή, η Φουρέιρα κλήθηκε να αντιμετωπίσει το ανατρεπτικό και μερικές φορές «ενοχλητικό» χιούμορ που κάνουν οι «Μύγες» και έζησε αξέχαστες στιγμές σχολιάζοντας μέχρι και τις πλαστικές που (δεν) έχει κάνει.

Η Ελένη Φουρέιρα προσπέρασε με άνεση τα ειρωνικά σχόλια των τριών κωμικών για τις πλαστικές. «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μασάω καθόλου με αυτά. Οποιαδήποτε πλαστική και να έκανα θα το έλεγα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα, αποκαλύπτοντας ότι έχει «φτιάξει» το στήθος της.«Δεν είναι κακό να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει στη ζωή του».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια κλήθηκε να αναπαραστήσει τη διάσημη σκηνή από την ταινία «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι» («When Harry Met Sally») όπου που η Μεγκ Ράιαν προσποιείται οργασμό. Δεν δίστασε να το κάνει μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου και απέσπασε χειροκροτήματα από τις «Μύγες».

https://youtu.be/LS6ie_7R_3E