Αρχική Eπικαιρότητα Σεισμός στην Αλβανία -Έλληνας ομογενής ψάχνει συγγενείς του στα συντρίμμια! video

Σεισμός στην Αλβανία -Έλληνας ομογενής ψάχνει συγγενείς του στα συντρίμμια! video

Ο σεισμός στην Αλβανία έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 21 ανθρώπων, με τους αγνοούμενους να είναι ακόμη πολλοί. Ένας Έλληνας ομογενής μιλά στην κάμερα την ώρα που στα συντρίμμια δίπλα του είναι εγκλωβισμένη η ξαδέλφη του! Της έχουν μιλήσει, είναι ζωντανή αλλά τραυματισμένη και δεν έχει ιδέα αν η μητέρα και το παιδί της έχουν σωθεί! Στο ίδιο κτίριο έμεναν κι άλλοι συγγενείς του και ο άνθρωπος αυτός τονίζει: “Το πιο πιθανό είναι να είναι πεθαμένοι και οι τέσσερις”.

Ο μεγάλος σεισμός στην Αλβανία θέρισε 21 ζωές και οι ώρες στην γειτονική χώρα είναι δραματικές. Σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη με τον χρόνο για να βρουν τυχόν διασωθέντες στα χαλάσματα, με τη νύχτα να έχει πέσει και να μην βοηθά την κατάσταση.

Δεν είναι καν εύκολο να προσδιοριστεί επακριβώς ο αριθμός των αγνοουμένων, ενώ δυστυχώς όλα δείχνουν πως η λίστα του θανάτου θα αυξηθεί…

Τα 6,4 Ρίχτερ κατέστρεψαν ολοσχερώς πολλά κτίρια, με τους μετασεισμούς να μην σταματούν και τους περισσότερους κατοίκους να δηλώνουν πως θα κοιμηθούν στον δρόμο φοβούμενοι τα χειρότερα.

Κι ενώ ο σεισμός στην Αλβανία έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτες πληγές στην γειτονική χώρα, πολλοί είναι εκείνοι που ζουν τον δικό τους Γολγοθά, περιμένοντας να δουν ζωντανούς τους δικούς τους ανθρώπους.

Σεισμός στην Αλβανία – Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία για Έλληνα ομογενή

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ συνομίλησε με έναν Έλληνα ομογενή, ακριβώς δίπλα από ένα κτίριο το οποίο κατέρρευσε και στα συντρίμμια του βρίσκονται συγγενείς του!

Ο άνθρωπος αυτός αποκάλυψε πως η ξαδέλφη του έχει επικοινωνήσει μαζί τους -ενώ βρίσκεται στα συντρίμμια- και επίσης εγκλωβισμένη από τον όλεθρο που προκάλεσε ο σεισμός στην Αλβανία είναι η μητέρα της και το παιδί της!

Συγκεκριμένα τονίζει: “Εδώ μέσα είναι η ξαδέρφη μου, η θεία μου και το μωρό της ξαδέρφης μου. Με την ξαδέρφη έχουμε μιλήσει… Λέει ότι είναι ζωντανή, της έχουμε βάλει κι ένα τηλέφωνο και επικοινωνούμε. Είναι καλά, δεν ξέρει για την μάνα της και για το μωρό. Τα ξαδέρφια μου που ήταν στον πέμπτο έχουν πέσει κι αυτοί εδώ κάτω. Ο πατέρας έχει σωθεί κι έχουν πεθάνει οι δύο γιοι, η κόρη, η μάνα και η γυναίκα του ενός παιδιού, η αρραβωνιαστικιά του”.

Ο ίδιος αποκαλύπτει πως δεν έχει οπτική επαφή με την ξαδέρφη του, η οποία έχει και το κινητό τηλέφωνο, ωστόσο του έχει πει πως αν και τραυματισμένη είναι καλά. Του μετέφερε ακόμη πως η ξαδέλφη του δεν έχει εικόνα για το αν η μητέρα και το μωρό της είναι καλά και τους παρακαλεί να την απεγκλωβίσουν!

Συνεχίζοντας, τονίζει πως το πιο πιθανό είναι η ξαδέλφη του να απεγκλωβιστεί, ωστόσο για τους υπόλοιπους δηλώνει πως το πιο πιθανό είναι να έχουν χάσει την ζωή τους.

Σεισμός στην Αλβανία – Δείτε το σοκαριστικό βίντεο